Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Avenue - Danske damecykler i unikt design!

Danske damecykler der sikrer dig misundende blikke!
Når du triller ned af vejen på en damecykel, er du sikret massevis af misundende blikke fra de forbipasserende. En damecykel fra Avenue er virkelig noget for sig selv når det kommer til designet, uden på nogen måde at gå på kompromis med kvalitet eller brugbarhed. Du betaler en smule mere for designet, men det er godt givet ud, når man tænker på det uovertrufne design og den høje kvalitet du får i en pæredansk damecykel fra Avenue!

Cyklens størrelse er vigtig
Når man skal have en ny cykel, er det meget vigtigt at finde en cykel i den rigtige størrelse. Hvis du for en forkert størrelse cykel vil det gå udover oplevelsen af din nye cykel. Vi har cykler i en bred vifte af størrelser, så uanset om du er stor eller lille, har vi cyklen til dig.  Skal du have hjælp til at finde den rigtige størrelse, kan du med sikkerhed finde svaret i vores størrelsesguide

Cyklen leveres 100% samlet
Når du køber en cykel hos Cykler.dk er den ALTID helt samlet når den kommer i din besiddelse. Cyklen bliver samlet på vores værksted fyldt med uddannede mekanikere, og vi monterer også dit tilkøbte ekstraudstyr.

Fri fragt på ALLE cykler
Hos Cykler.dk er der gratis fragt på ALLE cykler på hjemmesiden, og desuden giver vi på ordre(r) over 299 kr. gratis levering!