Før DKK 19.999,00
DKK 17.499,00
SparDKK 2.500,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Solidt, klassisk design
2. Shimano Nexus 7-gear
3. Tektro hydrauliske skivebremser,

Man behøver bestemt ikke være kedelig, fordi man er klassisk. Det er E-Fly Away N7 et lysende eksempel på.

Her får du en kombination af klassisk dansk/nordisk design og moderne teknologi. Det lette og stærke aluminiumsstel er lavet til at holde til daglig brug, selv i et til tider udfordrende klima som det danske. Stellet er udformet som på en klassisk damecykel, hvilket giver en lav og behagelig indstigning. Hos Cykler.dk oplever vi, at mange mandlige kunder også foretrækker en `dame-elcykel´, netop pga. den lave indstigning.

Cyklen har fast forgaffel og 7 Shimano-Nexus gear. Den stærke 250 W Bafang-motor hjælper til op til 25 km/t, og batteriet giver dig en aktionsradius på op til 100 km. Det er ikke `snyd´ at køre på elcykel. Motoren hjælper nemlig kun, når du selv træder i pedalerne. Du får således stadig motion. Blot kommer du frem til dit bestemmelsessted, uden at være drivvåd af sved. Og du får lidt ekstra hjælp, når det går op ad bakke og/eller der er strid modvind. Og glem så ikke, at hver gang, du klarer de daglige små-ture på cyklen, i stedet for at tage bilen, gør du noget godt for miljøet!

Cyklen kommer med masser af udstyr, såsom støtteben, godkendt lås, bagagebærer og lygter (som får strøm fra batteriet). De smarte AVS-beslag gør det muligt at montere en kurv på bagagebæreren.

Gode bremser skal der også til. Og på E-Fly Away N7 får du et sæt solide Tektro hydrauliske skivebremser. Det er noget andet end de klassiske fælgbremser! Disse bremser lader sig ikke så let påvirke af vådt føre, og de kræver kun minimal vedligeholdelse.
Hvis du søger en solid elcykel til dagligdags bykørsel, så er den her!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: