Bontrager Gel Cork Styrbånd
Før DKK 159,00
Fås i 11 farver
Specialized S-Wrap Styrbånd
Før DKK 119,00
Fås i 2 farver

Hvilke typer af styrbånd finder jeg på Cykler.dk?


De styrbånd, vi har valgt at føre, kommer fra hhv. Specialized og Bontrager. Begge er store og meget velansete producenter af snart sagt alle slags cykel-tilbehør.

Specialized S-Wrap er et stærkt og meget vibrationsdæmpende styrbånd, fremstillet i 2-lags kork-/EVA-skum. Der er tale om et dejligt lavprofil-materiale, som gør båndet meget let at montere.

Dette styrbånd fås i sort eller i hvid. De professionelle foretrækker typisk hvide bånd, men det sorte er selvsagt mindre modtageligt overfor snavs.

Fra Bontrager kommer to slags styrbånd: Det almindelige Bontrager styrbånd i kork fås i flere forskellige farver. Kvaliteten er helt i top.

Lidt dyrere er det eksklusive Gel Cork styrbånd. Det meget strækbare bånd er super nemt at montere, og giver en meget `naturlig fornemmelse, samtidig med, at gel´en giver en unik vibrationsdæmpning. Også dette bånd fås i flere farver.

Afslutningsbånd og styrpropper med refleks medfølger.

Det bedste greb om styret får du selvfølgelig, når du kombinerer styrbåndet med et par gode cykelhandsker. Se vort store udvalg af handsker her!

Hvorfor er Cykler.dk det bedste sted at købe styrbånd og andet tilbehør?


Cykler.dk er det bedste sted at købe styrbånd og andet tilbehør (og cykler, naturligvis!), fordi vi er Vestjyllands største cykelbutik, med de dygtigste ansatte og den bedste kundeservice.

Og så skal vi da også lige nævne, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. og derover!
Kontakt os på mail: infocykler.dk, på tlf.: 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik i den skønne vestjyske by Lemvig!