Oakley Sutro Lite
Fås i 4 farver
Oakley Jawbreaker
Fås i 6 farver
Oakley Sutro
Fås i 3 farver
Oakley Encoder
Før DKK 2.119,00
Fås i 3 farver
Oakley Sutro Lite Sweep
Før DKK 1.539,00
Fås i 4 farver

Verdenskendt kvalitet


Firmaet Oakleys historie går langt tilbage: Allerede i 1975 opfandt Jim Jennard den specielle gummi-blanding `unobtanium`, som firmaet stadig bruger den dag i dag. Jennard var motocross-entusiast, og ønskede at skabe en type gummi, der kunne sikre motocross-kørere et bedre greb om styret. Motocross-styr var dengang kun belagt med almindelig plastik, som naturligvis blev meget glat, når det blev vådt.
Det problem blev løst med unobtanium, som i dag især bruges til brillestænger og næsepuder, for at forhindre, at brillerne glider ned, når du giver den gas på cyklen, og dit ansigt bliver vådt af sved og/eller regnvand. En god opfindelse går aldrig af mode!

I 1980 kom de første Oakley Motocross-briller, i 1983 de første cykelbriller, som blev verdenskendte, fordi Greg Lemond bar dem, da han (i øvrigt som den første ikke-europæer) vandt Tour de France i 1985. Den gang var der mange, der ikke brød sig synderligt om designet, men meget er sket siden dengang, og Oakley-briller i retro-look sælger i dag særdeles godt.  De første cykelbriller havde stropper, ligesom motocross-briller, og på stropperne havde Jim Jennard anbragt det Oakley-logo, som i dag er kendt verden over.

Dette blev startskuddet til en sand revolution indenfor sports-briller.

Oakley laver i dag også almindelige solbriller, og den absolutte klassiker, Frogskins, er stadig blandt verdens mest sælgende solbriller.

Jim Jennard har for længst solgt sit livsværk til verdens største brille-producent Luxotica, Men hans ånd lever videre gennem produkterne, som er under stadig udvikling, for at sikre dine øjne den optimale beskyttelse, når du cykler.

Mange of Oakley brillerne giver mulighed for, at du kan udskifte linserne, alt efter, hvilke forhold, du cykler under. Ekstra linser medfølger ikke, men kan tilkøbes.

Netop fordi Oakley cykelbriller i dag både effektive og smarte, kan de også bruges som almindelige solbriller ved andre lejligheder. På den måde kan du få det optimale ud af dine cykelbriller, i stedet for at skulle have to par briller.

Oakley er ikke det billigste mærke indenfor cykelbriller, men til gengæld kan de holde til daglig brug, langt ud i fremtiden. Selv om briller ikke decideret er designet til at kunne modstå et styrt, vil de ofte kunne klare et sådant.

Fri fragt


Hos Cykler.dk giver vi fra fragt på alle varer over 299 kr., som købes på vores webshop. I praksis betyder det, at hvis du køber et par Oakley cykelbriller hos os, så sender vi dem til dig, uden yderligere omkostninger. Det, synes vi, er den mest fair måde at handle på.  

Cykler.dk er klar til at hjælpe dig


Hvis du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med købet af et Oakley produkt, er du altid mere end velkommen til at kontakte Cykler.dk. Alle vore medarbejdere er dedikerede cyklister, og er altid klatr til en snak om cykler og udstyr. Intet spørgsmål er for lille, og intet for stort. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds!
Velkommen hos Cykler.dk – Danmarks bedste cykel-butik!