Kvalitet og kvantitet!

Hvilke typer bagagebærere kan jeg vælge imellem?


Den helt klassiske bagagebærer er som bekendt designet til montering bag på cyklen. Mærkerne hedder eksempelvis BASIL og Atran Velo. Mere om de forskellige modeller senere.

Der findes dog også bagagebærere, som er beregnet til Frontmontering. Ofte vil det være muligt at have begge typer monteret på din cykel. Så kan du f.eks. have skoletasken på den ene bagagebærer, og en indkøbspose på den anden.

Endelig findes der bagagebærere til montering på sadelpinden. Disse er især velegnede til mountainbikes. Hvis du kører på full suspension MTB, har vi en bagagebærer, som er designet specielt til en cykel af denne type.

Hvilken bagagebærer skal jeg så vælge?


Det afhænger af to ting: Hvad skal du bruge bagagebæreren til? Og hvilken type cykel har du?

Hvis vi starter med at kigge på de helt traditionelle bagagebærere, så skal du begynde med at kigge på stel-størrelsen. Til børnecykler (20´´) har vi denne bagagebærer, som er udført i en solid aluminiumskonstruktion.

Til voksencykler kan vi anbefale denne. Og hvis der er skivebremser på din cykel, er denne her værd at overveje. Begge er fra Atran Velo, og er godkendt til op til 25 kg. Det vil sige, at de sagtens kan bære et barnesæde eller et par cykeltasker.

Vi har også en bagagebærer til montering på sadelpinden. Bemærk at den er godkendt til maksimalt 10 kg. Den kan således godt bare en skoletaske eller en indkøbspose, men ikke tunge cykeltasker. Og et barnesæde er helt udelukket!

Til full suspension mountainbikes her vi denne model. Den er godkendt til maks. 12 kg., og bør derfor heller ikke bruges sammen med et barnesæde.

På elcykler med bagagebærer-monteret batteri er bagagebæreren typisk bredere end på en almindelig cykel. Med det smarte Newrack 2.0 AVS beslag kan du let montere kurve eller cykeltasker.

Og så er der jo barnestolene! Vi forhandler et stort udvalg af de prisvindende Yepp barnestole. Med et Yepp beslag er du sikker på, at barnesædet sidder godt fast. Og beslaget kan let flyttes fra eksempelvis mors til fars cykel.

Hvorfor skal jeg købe cykel og tilbehør hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk lever og ånder vi for cykling. Vores dygtige og flinke cykelteknikere er altid klar med råd og vejledning. Vi kan kontaktes pr. mail: info@cykler.dk, eller på tlf.: 77340818. men du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik i Lemvig.