Abus - Sikkerhed frem for alt!

Her på siden finder du vores kæmpe udvalg af produkter fra Abus. Uanset, om du er på udkig efter en cykellås, en cykelhjelm eller måske en cykeltaske, så får du her et kvalitetsprodukt, der er designet til at gøre din cykeltur mere sikker.

I de senere år har især firmaets cykelhjelme oplevet stigende popularitet. Og det forstår vi godt. Her er nemlig tale om uovertruffen kvalitet, fedt design, og ikke mindst sublim sikkerhed. De populære hjelme fås i op til 10 forskellige farver, så der er noget til både voksne og børn.

Når der står Abus på et produkt, er der ganske enkelt tale om et tysk kvalitetsprodukt, der er designet med sikkerhed for øje!  

Abus – Sikkerhed frem for altTysk kvalitet svigter aldrig


ABUS er en tysk producent af sikkerheds produkter. Firmaet har hovedsæde i Wetter i Nordrhein-Westfalen. Navnet ABUS er et akronym for August Bremicker und Sôhne KG. ABUS har specialiseret sig i sikkerhedslåse til døre og vinduer, hængelåse til forskellig brug og sikkerhedslåse til cykler, motorcykler og både. Så man kan vel godt sige at, at ABUS ved hvad de laver, når du producerer låse.

Sig `Cykellås´, og mange mennesker tænker uvægerligt på Abus. Det er ikke så sært, at den tyske virksomhed i dag er kendt over langt det meste af verden Derfor er vi også meget glade for at kunne tilbyde låse, hjelme og andre produkter fra ABUS, her hos Cykler.dk  

Udvalget af produkter fra Abus er stort. Hvis du virkelig skal gøre livet surt for cykeltyvene, så vælg en Abus kædelås eller foldelås, hvormed du kan låse din cykel fast til cykelstativer, træer eller skilte.  Foldelåsen har den fordel, at den er stort set umuligt at klippe/skære over, medmindre man har adgang til seriøst elværktøj. Foldelåsens udformning gør, at det er svært at få ordentligt fat med en boltsaks.

Hvis du bruger foldelåsen til at låse din cykel fast til en solid genstand, som f.eks. et skilt, må langt de fleste cykeltyve se sig slået, især hvis det er langt nemmere at stjæle en anden cykel. En god cykellås er således også et spørgsmål  om at sende tyven en signal om, at han lige så godt kan opgive, og lade din cykel stå.

Hos Cykler.dk fører vi i øvrigt kun forsikringsgodkendte låse. Fælles for alle godkendte låse er, at de er blevet testet i forhold til nogle meget høje standarder. Det kan du ikke være sikker på, hvis du køber en billigere, ikke-godkendt lås.  Bliver din jernhest stjålet, imens den er låst med en godkendt lås, kan du søge erstatning fra forsikringen.  

Har du brug for en cykeltaske, der kan beskytte din bagage mod det ustadige danske vejr, så er Abus leveringsdygtig i en række gode, slidstærke cykeltasker, der alle er vandtætte. På den mere højteknologiske front kan du sågar få et sportskamera fra Abus.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.


Hos Cykler.dk ønsker vi, til enhver tid, at give vore kunder den bedst mulige service. Derfor giver vi, f.eks. fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Såfremt du vælger et produkt, der koster mindre end 299 kr., så tjek vore fordelagtige priser på fragt.

Få råd og vejledning hos Cykler.dk


Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende Abus produkter, så tøv ikke med at kontakte Cykler.dk. Vort personale står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det/de sikkerheds-produkter. Der gør din cykeltur til en både sjov og sikker oplevelse!