Chaoyang - En af verdens største dækproducenter!

Chaoyang - En af verdens største dækproducenterKinesisk mærke der tager verden med storm


Chaoyang er et af Kinas, og hele verdens, største producenter af cykeldæk, Millioner af cyklister kører på Chaoyang dæk hver eneste dag, og mange af dem tænker måske ikke nærmere over det, netop fordi dækkene bare fungerer, som de skal. Og i sidste ende er det vigtigste jo netop, at du får en behagelig og problem-løs cykeltur.  

Den kinesiske dæk-producents filosofi går ud på at samarbejde med forhandlerne, for derigennem at få feedback fra kunderne, og til stadighed kunne fortsætte med at udvikle de bedste dæk på markedet. Og det er ikke forhandlere, der er mangel på! Chaoyang har nemlig over 10000 forhandlere på verdensplan.

Teknologisk gennemtestede dæk


Et cykeldæk skal kunne mange ting: Det skal fremme hurtighed, det skal sikre et godt vejgreb, og det skal gøre din cykling så komfortabel som muligt..Et cykeldæk er derfor meget mere end bare et tilfældigt stykke gummi, som fyldes med luft. Chaoyangs cykeldæk bliver testet på alle tænkelige måder, bl.a. ved hjælp af røntgen, og de standarder, som Chaoyang tester i forhold til, er godkendt af nogle af verdens førende dæk-producenter, såsom Goodyear, Cooper, Kumho og Yokohama. Både produktion og testning af Chaoyang dæk udføres af nogle af branchens mest kompetente personer.

Hvis nogen forstår at lave cykeldæk, der holder til at blive brugt, så er det Chaoyang. Eller var producenten næppe blevet én af verdens største på sit felt!  

Dæk til ethvert formål, hos Cykler.dk


Hos Cykler.dk tilbyder vi et meget stort udvalg af kvalitets-cykeldæk fra Chaoyang. Uanset, om du er på udkig efter dæk til en hverdagscykel, en racer eller en mountainbike, og uanset, hvor stort eller lille, dit budget er, så har vi et Chaoyang-dæk, der passer til dit behov!

Fri fragt på ordrer over 299 kr.


Hos Cykler.dk har vi valgt at tilbyde fri fragt på alle ordrer over 299 kr. Det, synes vi, er en fair måde at handle på. Hvis du vælger et produkt, der er billigere end 299 kr., så tilbyder vi billige priser på fragten. Så du kan bare slappe af, og glæde dig til at modtage dine nye Chaoyang cykeldæk, så du kan komme ud at cykle. Og det er jo egentlig det, det hele handler om!

Få råd og vejledning hos Cykler.dk!


Hos Cykler.dk elsker vi at cykle. Alle vore medarbejdere er dedikerede cykel-folk, og er altid klar på en snak om cykler og udstyr. Så hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser det som vores fornemste opgave at hjælpe dig med at gøre det helt rigtige køb. Også når det gælder dæk. Med et sæt Chaoyang-dæk købt hos Cykler.dk bliver du godt kørende. Og vi er først glade, når du er glad!