Chaoyang - En af verdens største dækproducenter!

Kinesisk mærke der tager verden med storm!
Chaoyang er Kinas klart største, og desuden en af verdens allerstørste producenter af cykeldæk i alle tænkelige afskygninger. Deres filosofi er, at de vil samarbejde med forhandlerne af deres dæk, så de sammen med dem og kunderne kan udvikle det allerbedste dæk på markedet. Og man må sige at de har nogle forhandlere at samarbejde med, over 10.000 forhandlere på verdensplan sælger dæk, og millioner af mennesker bruger dæk fra Chaoyang, hver eneste dag.

Teknologisk gennemtestede dæk
Producentens selverklærede ypperste formål er, at give dig et cykeldæk der er gennemstestet på kryds og tværs! De har et kontrolsystem af forskellige tests der er anerkendt af anerkendte dækproducenter som Goodyear, Cooper, Kumho og Yokohama.
Alle deres dæk bliver røntgentestet af maskiner, de bliver testet på balance og holdbarhed, og bliver fremstillet af nogle af de bedste på området i verden!

Cykeldæk i alle afskygninger fra Chaoyang
Vi tilbyder dig et bredt udvalg af kvalitets-cykeldæk fra Chaoyang. Uanset om du leder efter cykeldæk til din hverdagscykel, racercykel eller mountainbike, så har vi et dæk der passer til, og uanset hvor stort budgettet og behovet er, så har vi dækket fra Chaoyang til dig!