Cykler.dk cykeltøj - Trøje eller Buks
Før DKK 849,00
Fås i 2 farver

Cykeltøj - Bliv ordentligt klædt på!

Hvad har jeg brug for af cykeltøj?


De kommer i høj grad an på, under hvilke forhold, du skal cykle.

Hvis du udelukkende skal cykle under den franske, spanske eller italienske sommersol, behøver du ikke meget mere end et par bibshorts og en kortærmet jersey (cykeltrøje).

Lidt anderledes forholder det sig, hvis du skal cykle her i landet. I så fald kan du have brug for en langærmet jersey, en windbreaker, og måske et pat knævarmere eller benvarmere.

Det er af står betydning, at knæene holdes varme, for at forebygge knæskader.

Hvis du skal cykle om vinteren, har du behov for et godt basislag inderst, et par lange cykelbukser, en god jakke, og måske en hjelm-hue ler en balaclava.

Og her på Cykler.dk kan du finde det hele.

Hvilke mærker af cykeltøj finder jeg på Cykler.dk?


Udvalget er ganske betydeligt: De mest kendte mærker er vel schweiziske Assos og italienske Giordana. Begge mærker er af høj kvalitet.

Generelt kan man sige, at Assos repræsenterer det eksklusive, imens Giordana ligger i klassen lige under.

Danske GripGrab melder sig på banen med bl.a. sikker, handsker og knæ- og benvarmere.

Andre gode mærker er Muc-Off og Specialized/Fjallraven.

Mons Royale – Noget helt for sig selv>


Cykeltøjet fra Mons Royale er noget ganske særligt, blandet andet fordi meget af det indeholder en procentdel merinould.

Merinould kaldes ofte for naturens eget aircondition, netop pga. de enestående temperaturregulerende og svedtransporterende egenskaber, som dette materiale har været kendt for i århundreder.

Merinould mere meget åndbart, og desuden er det et såkaldt hydrofilt (fugtelskende) materiale. Dvs. at ulden kan opsuge store mængder af fugt, uden at komme til at føles våd.

En cykeltrøje af merinould kan derfor holde dig lun, når det er koldt, og køle dig behageligt, når det er varmt.

Dyrevelfærden behøver du ikke være bekymret for, når du køber en beklædningsgenstand fra Mons Royale.

Producenten bruger nemlig udelukkende uld fra bæredygtige fårehold, hvor dyrene har et godt liv, og hvor man ikke bruger den smertefulde behandling, der er kendt under navnet mulesing.  

Noget andet er, at den polyester, Mons Royale bruger til deres tøj, i høj grad er lavet af genbrugsplast fra bl.a. brugte plastflasker.

Til slut skal vi nævne, at trøjer og shorts fra Mons Royale er meget smarte, og også kan bruges til andre formål, såsom vandreture, golf, sejlsport, eller måske en uformel Cafe-tur.

Hvorfor skal jeg handle cykeltøj hos Cykler.dk?


Cykler.dk er ikke alene Danmarks førende webshop med cykler og tilbehør. Vi har også Vestjyllands største fysiske cykelbutik.  

Vi giver prisgaranti forhold til alle danske webshops og fysiske butikker. Og på alle ordrer til 299 kr. og derover får du fri fragt.

Enestående kundeservice er vores højeste målsætning.

Send os en mail på info@cykler.dk, ring på telefon 77340818, eller besøg vores fysiske butik, på adressen Storegade 27, 7620 Lemvig.

Vi er altid klar på en frisk cykelsnak.