Cykler.dk cykeltøj - Trøje eller Buks
Før DKK 849,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Gear vest Dame
Før DKK 1.699,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Gear vest Men
Før DKK 1.699,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Sun Field Suit Dame
Før DKK 1.999,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Rain Poncho
Før DKK 2.999,00
Fås i 2 farver
Specialized/Fjällräven Mechanics Apron
Før DKK 1.249,00
Fås i 3 farver
Specialized/Fjälrräven Sleep Poncho
Før DKK 1.999,00
Fås i 2 farver

Cykeltøj - Bliv ordentligt klædt på!

Hvad har jeg brug for af cykeltøj?


Det kommer, i afgørende grad, an på, under hvilke forhold, du cykler. Skal du cykle i din spanske eller sydfranske sommer, så kan du, stort set nøjes med et par bibshorts og en kortærmet jersey.

Cykler du derimod hovedsageligt i det omskiftelige danske klima, så stilles der lidt andre krav til dit cykeltøj. Her kan du måske have behov for en langærmet Jersey, måske en windbreaker og et par knævarmere eller benvarmere.  
Og hvis du cykler om vinteren, så skal du have et godt basislag, en varm jakke, og sikkert også et par vinterhandsker. skoovertræk som beskytter dine fine cykelsko mod vand og snavs, kan også være en god idé.
Og på Cykler.dk finder du det hele!

Hvilke mærker af cykeltøj fører Cykler.dk?


I hvert fald to af mærkerne kender du sandsynligvis i forvejen. Det er Assos og Giordana. Begge mærker er af meget høj kvalitet, designet med kvalitet, komfort, og ikke mindst performance, for øje. Generelt kan man sige, at Assos ligger i den eksklusive klasse, imens Giordana befinder sig i klassen lige under.

En relativt ny aktør, når vi snakker Cykeltøj, er Mons Royale. Denne producent skiller sig ud, i forhold til de to førnævnte, bl.a. fordi mange af Mons Royales produkter indeholder merinould, som er et helt unikt naturmateriale, md helt utrolige temperaturregulerende egenskaber.

Endvidere laver Mons Royale cykeltøj, der også kan bruges i andre sammenhænge. Faktisk er mange af deres jerseys så flotte, at de sagtens kan bruges til f.eks. en uformel tur i byen.
Mons Royale anvender, i stor udstrækning, polyester lavet af genbrugsmaterialer, og merinoulden kommer fra bæredygtige fårehold.  

Et enkelt dansk firma gør sig gældende indenfor beklædning til cykel-atleter. Her taler vi selvfølgelig om GripGrab.

Hvorfor er Cykler.dk Danmarks bedste forhandler af cykeltøj og meget andet?


Det er vi, fordi det er her, du finder det hele: Fantastisk kundeservice, fine priser og et kæmpe udvalg af snart sagt alt, hvad der har med cykling at gøre.

Vi er altid klar til at vejlede og betjene dig, uanset, om det er på mail: info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller når du besøger vores flotte butik og 5-stjernede værksted.

Velkommen hos Cykler.dk!