NORDEN Ellen N7
Fås i 19 farver
Norden Liva +
Før DKK 6.499,00
Fås i 2 farver
Trek District+ 2 Lowstep
Før DKK 21.649,00
Fås i 2 farver
Trek Verve+ 1 Lowstep
Før DKK 17.649,00
Fås i 2 farver
Trek District+ 1 Lowstep
Før DKK 18.449,00
Fås i 2 farver
Trek District 1 Equipped Lowstep
Før DKK 6.799,00
Fås i 2 farver
NORDEN Anna
Før DKK 6.499,00
Fås i 2 farver

Hvad kendetegner en klassisk damecykel?


Som nævnt ovenfor, er den klassiske damecykel let genkendelig på den lave indstigning. Vi har og også mandlige kunder, som efterspørger cykler med lav indstigning. Og det er bestemt en ærlig sag. Til syvende og sidst er det din personlige komfort og generelle cykelglæde, der bør være afgørende for, hvilken type cykel, du vælger.
Den klassiske damecykels stel er typisk af aluminium, og bør kunne holde i mange år. Cyklen er almindeligvis udstyret med indvendige gear, som ikke kræver megen vedligeholdelse.

Hvorfor skal jeg vælge en klassiske damecykel?


Når den moderne, urbane kvinde køber en klassisk damecykel, får hun, først og fremmest, et solidt transportmiddel, der kan klare den daglige transport, både i forbindelse med job/studier og i fritiden. Cyklen er en `arbejdshest, der gør, hvad den skal, uden at kræve megen vedligeholdelse. Et smukt retro-design sender desuden et signal om, at her kommer en både stilfuld og kvalitetsbevidst kvinde, der ved, hvad hun vil.
Bagagebærer er typisk standardudstyr på denne type cykler. På bagagebæreren kan du evt. vælge at anbringe et barnesæde, så junior kan komme med ud at cykle.  

Hvilke mærker af klassiske damecykler ører Cykler.dk?


Når du kigger på klassiske damecykler hos Cykler.dk, vil du typisk støde på to mærker: Danske NORDEN og hollandske Batavus. NORDEN står for super solid kvalitet og et lækkert retro-design, imens Batavus er et af de ældste eksisterende cykelmærker i verden. Hvad du foretrækker, er selvfølgelig helt op til dig.

Hos Cykler.dk står vi klar til hjælpe dig!


Alle ansatte hos Cykler.dk brænder for cykling. Så hvis du har nogen spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes enten på mail: info@cykler.dk, på tlf. 77340818, eller du kan kigge forbi vores fysiske butik i Lemvig, hvor enhver er velkommen.

Og så skal vi da lige nævne, at din nye cykel leveres fragtfrit!