Hvorfor skal jeg vælge batterier og opladere fra Bosch?


Det meget enkle svar på dette spørgsmål må blive: Du skal vælge produkterne fra Bosch, primært fordi der er tale om kvalitets-produkter, som bygger på mange års erfaring, og som kan tåle at blive brugt!

Uanset, om du kører citybike, mountainbike, trekkingcykel eller måske ladcykel, er der Bosch-batterier, som passer til dit behov. Mere om batterierne nedenfor. Endvidere er det værd at nævne, at hvis du køber en cykel, der, fra producentens side, er forsynet med Bosch-batteri, så vil det altid være muligt at finde et nyt batteri, der passer til cyklen, ganske enkelt fordi Bosch er et af verdens førende mærker på området.

Hvilke typer af Bosch-batterier fører Cykler.dk?


Hos Cykler.dk fører vi alle typer af Bosch elcykel-batterier. Batterier er opdelt i to hovedkategorier: PowerPack og PowerTube.

PowerPacks findes både til stelmontering og til montering på cyklens bagagebærer. Stelmonterede batterier har den fordel, at de giver cyklen en god stabilitet, fordi vægten fra batterierne ligger tæt på cyklens tyngdepunkt. Med stelmonterede batterier bibeholder cyklen desuden et smukt, formfuldendt look, som ikke ligefrem `skriger´, at kommer en elcykel!

De bagagebærer-monterede PowerPack-batterier giver en høj grad af komfort, og er især velegnede til cykler med lav indstigning, såsom de klassiske `damecykler´.

Begge varianter fås i 300-, 400 og 500 Wh. versioner. Hvad vi vil anbefale til netop dig, afhænger af dit specifikke behov. Mere om det senere.

PowerTube-batterierne er, ganske som navnet antyder, designet til fuldstændig indbygning i cyklens stel. Derved bevarer cyklen sit sporty design. Batterierne fås i hhv. en vandret og en lodret udgave, alt afhængig af din cykels geometri.

Standard-størrelserne for Bosch PowerTube-batterier hedder 400. 500, og 625 Wh. Til hvis cykler kan du få et 750 Wh. PowerTube-batteri, som er et veritabelt kraftværk til eksempelvis din e-MTB.

Hvilket batteri skal jeg så vælge?


For at få svar på det spørgsmål, kan du starte med at spørge dig selv: Hvilken type cyklist er jeg? Er du f.eks. hovedsageligt by-cyklist, kan du måske nøjes med et 300- eller 400 Wh. batteri. Kører du eksempelvis moderate pendlerture og/eller tager du af og til en hurtig motionstur på landevejen, kan et 500 Wh. batteri være værd at overveje.

625 Wh. batterier til f.eks. til de længere ture på MTB-spor og skovstier, eller til længere pendlerture. Og 750 Wh. udgaven er til de helt lange ture, som ekstrem pendling, langvarig offroad-kørsel, eller deciderede cykelferier.

Hvilken oplader har jeg brug for?


Cykler.dk tilbyder en række forskellige Bosch batteriopladere. Her er virkelig noget til ethvert behov. Bosch Compact Charger er en lille, fiks oplader, som kun vejer ca. 600 gram. Rent fysisk er den 40% mindre end sin `storebror´, Bosch Standard Charger. Compact Charger er derfor særdeles praktisk at have med i tasken, når man er på farten.

Bosch Standard Charger er den gængse oplader, som kan det hele. Den er god at have i kælderen, garagen eller cykelskuret. Her får du virkelig en oplader, hvor ydelsen står i et fornuftigt forhold til størrelse og vægt.

Bosch Fast Charger er en rigtig `hurtig-karl´. Det er opladeren til dig, der bruger din elcykel ofte, og derfor har brug for lynhurtig opladning.

Endelig er der Bosch 4A Charger. Det er en lille, meget effektiv oplader, som hurtigt kan fylde masser af strøm på de større batterier, såsom PowerTube 750 Wh.

Super service, samt fri fragt på ordrer over 299 kr.


Hos Cykler.dk får du Danmarks bedste service. Alle vore medarbejdere er passionerede cykel-atleter, og står altid klar til at vejlede dig. Intet problem er for stort, og intet er for småt. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os.

Når du afgiver en bestilling på 299 kr. eller derover, giver vi desuden gratis fragt. Er din ordre billigere end 299 kr., tilbyder vi fordelagtige fragt-priser.

Tilbage er kun at byde dig velkommen til Danmarks bedste cykelhandel, Cykler.dk!