Din danske Cube cykel-forhandler


Når du køber din CUBE cykel på Cykler.dk handler du med en autoriseret, dansk cykelhandler. Du får dermed fuld garanti i 2 år på din Cube cykel, og vi leverer trygt og sikkert din nye cykel i løbet af 2-3 dage, med Danske Fragtmænd. Cyklen leveres fuldt samlet, så du kan komme ud og trille i løbet af få minutter. I videoen herunder kan du se, hvordan din CUBE cykel leveres:Stilfulde og robuste cykler fra Bayern


CUBE blev grundlagt af Marcus Puerner i 1993 i den lille by Waldershof, som ligger i den østligste del af Bayern, tæt ved grænsen til Tjekkiet. Over tid er CUBE cykler blevet markedsledende i især en række europæiske lande, når man taler om mellemklasse- og premium- mountainbikes og landevejscykler. CUBE cykler fås udelukkende gennem udvalgte specialforhandlere, og Cykler.dk er stolte over at være én af dem.

CUBE er drevet af en ambition om at få det maksimale ud af hver eneste cykelmodel. Mange af CUBEs idéer og koncepter er således direkte udviklet i Waldershof. Her søger et dedikeret team af ingeniører løbende at forbedre materialer, konstruktion og processer, med det formål at give dig en pålidelig cykel i højeste kvalitet. CUBEs hypermoderne interne laboratorium gennemtester hver enkelt model, før den forlader fabrikken, for at sikre, at hver eneste cykel lever op til krav, der er langt over de europæiske CE-standarder.

CUBE cyklen gennemgår herefter en række live tests, som udføres af CUBEs ingeniører og tilknyttede, professionelle atleter, for at eliminere eventuelle resterende mangler eller svagheder. Resultatet er en kompromisløs kombination af funktionalitet, vægt, stivhed og sikkerhed.

En Cube-cykel er alt, du har brug for


Hvis du har besluttet dig for en CUBE-cykel, behøver du ikke søge længe for at finde alt det andet, du har brug for, for at være perfekt udstyret på cyklen. Uanset, hvad du leder efter, og uanset, om du er mountainbike- eller landevejsrytter, vil du altid have let ved at finde en cykel som passer til dig og din økonomi. Du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte cykler.dk. Vort dedikerede personale er klar med råd og vejledning, så du hurtigt kan komme ud og indtage både landeveje og skovstier på din helt egen CUBE cykel. Kom ind til Cykler.dk, og få hjælp til at finde din drømme-cykel fra CUBE!