Cube Acid - 2022
Fås i 2 farver
Cube Analog - 2022
Før DKK 7.599,00
Fås i 2 farver
Cube Nature Allroad - 2022
Før DKK 7.299,00
Fås i 2 farver
Cube Nature Pro Allroad - 2022
Før DKK 9.199,00
Fås i 2 farver
Cube Nature Pro Allroad Dame - 2022
Før DKK 9.199,00
Fås i 2 farver
Cube Aim Pro
Før DKK 5.799,00
Fås i 2 farver
Cube Aim EX
Før DKK 6.799,00
Fås i 2 farver
Cube Aim Race
Før DKK 6.199,00
Fås i 2 farver
Cube Aim
Fås i 2 farver
Cube Reaction Hybrid Race 625
Før DKK 29.999,00
Fås i 3 farver
Cube Acid
Fås i 2 farver
Cube Analog
Fås i 2 farver
Cube Attention SLX
Fås i 2 farver
Cube Attain SLX
Fås i 2 farver
Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Før DKK 39.999,00
Fås i 3 farver
Cube Nature
Fås i 2 farver
Cube Access WS Pro
Fås i 2 farver

Din danske Cube cykel-forhandler

Når du køber din CUBE cykel på Cykler.dk handler du med en autoriseret, dansk cykelhandler. Du får dermed fuld garanti i 2 år på din Cube cykel, og vi leverer trygt og sikkert din nye cykel i løbet af 2-3 dage, med Danske Fragtmænd. Cyklen leveres fuldt samlet, så du kan komme ud og trille i løbet af få minutter. I videoen herunder kan du se, hvordan din CUBE cykel leveres:Stilfulde og robuste cykler fra Bayern


CUBE blev grundlagt af Marcus Puerner i 1993 i den lille by Waldershof, som ligger i den østligste del af Bayern i det sydlige Tyskland, tæt ved grænsen til Tjekkiet. Over tid er CUBE cykler blevet markedsledende i især en række europæiske lande, når man taler om mellemklasse- og premium- mountainbikes og landevejscykler. CUBE cykler fås udelukkende gennem udvalgte specialforhandlere, og Cykler.dk er stolte over at være én af dem.

Dygtige og ambitiøse konstruktører har skabt Cube
De populære cykler bliver skabt på fabrikken i Waldershof.

CUBE er drevet af en ambition om at få det maksimale ud af hver eneste cykelmodel. Mange af CUBEs idéer og koncepter er således direkte udviklet i Waldershof. Her søger et dedikeret team af ingeniører løbende at forbedre materialer, konstruktion og processer, med det formål at give dig en pålidelig cykel i højeste kvalitet. CUBEs hypermoderne interne laboratorium gennemtester hver enkelt model, før den forlader fabrikken, for at sikre, at cyklerne lever op til krav, der er langt over de europæiske CE-standarder.

CUBE cyklen gennemgår herefter en række live tests, som udføres af CUBEs ingeniører og tilknyttede, professionelle atleter, for at eliminere eventuelle resterende mangler eller svagheder. Resultatet er en kompromisløs kombination af funktionalitet, vægt, stivhed og sikkerhed.
Alt er grundigt tilrettelagt, med henblik på at give dig den ultimative cykeloplevelse, hver eneste gang, du tramper i cyklens pedaler!

Vi kan næsten ikke sige det it nok: Du får svært ved at finde et cykelmærke, hvor prisen står i et mere fornuftigt forhold til prisen. Og det gælder for samtlige Cube cykler!

En Cube-cykel er alt, du har brug for


Der findes Cube cykler til ethvert behov, og i enhver prisklasse: Seje MTB´er, hurtige racercykler, praktisk og smukke citybikes og meget andet.

Hvis du har besluttet dig for en CUBE-cykel, behøver du ikke søge længe for at finde alt det andet, du har brug for, for at være perfekt udstyret på cyklen. Uanset, hvad du leder efter, og uanset, om du er mountainbike- eller landevejsrytter, eller måske har brug for en citybike, vil du altid have let ved at finde en cykel som passer til dig og din økonomi.

Hvis du især prioritere lav vægt, og en høj grad af stivhed (især vigtigt på en racercykel), bør du kigge på en cykel, som har en ramme af carbon (kulfiber). Hvis disse ting betyder mindre, kan du fint klare dig med et stel af aluminium. I så fald vil prisen typisk også være en smule lavere, end hvis du havde valgt en cykel i kulfiber.

Herrecykel, damecykel, elcykel, racercykel, citybike eller MTB (både hardtail og full suspension? Cube er leveringsdygtig i det hele!

Cube kan også lave elcykler


Elcykler er blevet populære som aldrig før. Både herrecykler, damecykler, MTB´er og citybikes fås i dag med elmotor. Børnecykler med elmotor er endnu ikke så udbredte, men vi er ikke i tvivl om, at det kommer.

Og nej, man er hverken en dovenlars, en snydetamp eller en tøsedreng, fordi man vælger at have en elmotor til hjælp. Du får nemlig stadig motion, hver eneste gang, hjulene ruller. Ifølge dansk lov må motoren nemlig kun hjælpe til, så lange, du selv træder i pedalerne.

Det vigtigste er, at du rent faktisk cykler, og at du har det sjovt imens. Og det er der gode chancer for, hvis de vælger én af de mange lækre Cube el cykler!

Også noget for børnene


Nutidens børn ved godt, hvad de vil have. Der skal helst være fart og spænding i tilværelsen. Deres forældre har måske til gengæld e tendens til at prioritere sikkerhed og kvalitet. Og Cube kan faktisk imødekomme stort set alle krav. Sortimentet rummer nemlig både drengecykler og pigecykler og en meget høj standard.

Cyklerne er lavet til at holde, og håndtag, greb mm. er designet således, at de er lette for barnet at betjene. God stabilitet, brede hjul og gode bremser sørger for sikkerhedens, imens det smarte design og de gode køreegenskaber gør cyklens spændende for barnet.

Cube cykler er super fede, både for voksne og for børn.

Vi og kunderne elsker Cube!


Når du køber en Cube-cykel, er du sikker på at få god valuta for pengene. Og det gælder for så vidt uanset, om det er en mountainbike, en racer eller måske en elcykel, du er på udkig efter. Her hos Cykler.dk mærker vi da også tydeligt, at der er en stor del af vore tilbagevendende kunder, som udelukkende går efter Cube, når der skal handles ny cykel. Har man først stiftet bekendtskab med det bayerske cykelmærke, så bliver man hurtigt en dedikeret fan.

Cykler.dk hjælper dig med at finde drømmecyklen!


Du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte cykler.dk. Vort dedikerede personale er klar med råd og vejledning, så du hurtigt kan komme ud og indtage både landeveje og skovstier på din helt egen CUBE cykel. Kom ind til Cykler.dk, og få hjælp til at finde din drømme-cykel fra CUBE! Og vi har naturligvis også masser af reservedele og lækkert udstyr, såsom dæk, slanger, tasker, cykellygter, cykelsko, cykeltasker, pumper, flaskeholdere og meget andet.
Specielt en cykelcomputer kan være med til at gøre din cyklen en del sjovere og mere effektiv. Og en computer behøver faktisk ikke koste alverden, hvis du kan nøjes med de mest basale funktioner.

Om Cykler.dk


Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel, så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj osv.

I Cykler.dks handelsbetingelser indgår, at alle nye cykler, som købes hos os, sendes fragtfrit, og i fuldt samlet tilstand.

Vi er din cykelforhandler på nettet! Her er MTB´er, racercykler og alle mulige andre cykler for alle pengene!

Kundeservice


Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør. På det topmoderne, 5-stjernede værksted står en står stab af veluddannede cykelteknikere klar til at hjælpe dig.

Telefontider: Mandag 9.00 - 17.00 Tirsdag 9.00 - 17.00 Onsdag 9.00 - 17.00 Torsdag 9.00 - 17.00 Fredag 9.00 - 17.00

Kontakt


Vi kan kontaktes pr. e-mail eller pr. telefon, og vi er selvfølgelig også at finde på de sociale medier.
+45 77 34 08 18. Følg os på facebook. Følg os på instagram

Cykler.dk holder til på adressen  Storegade 27, 7620 Lemvig.  77340818 info@cykler.dk