Din danske Cube cykel-forhandler

Når du køber din Cube cykel på Cykler.dk handler du med en autoriseret, dansk cykelhandler. Du får dermed fuld garanti i 2 år på din Cube cykel, og vi leverer trygt og sikkert din nye cykel i løbet af 2-3 dage med Danske Fragtmænd. Cyklen leveres fuldt samlet, så du kan komme ud og trille på få minutter. Se vores video herunder om, hvordan din Cube cykel leveres:Stilfulde og robuste cykler fra Bayern


CUBE blev grundlagt af Marcus Puerner i 1993 i den lille by Waldershof, som ligger i den østligste del af Bayern, tæt ved grænsen til Tjekkiet. Over tid er Cube cykler blevet markedsledende i især en række europæiske lande, når man taler om mellemklasse og premium mountainbike- og landevejscykler. Cube cykler fås udelukkende gennem udvalgte specialforhandlere, og Cykler.dk er stolte over at være én af dem.

CUBE er drevet af en ambition om at få det maksimale ud af hver eneste cykelmodel. Mange af Cubes idéer og produktudvikling er således direkte udviklet i Waldershof. Her søger et dedikeret team af ingeniører løbende at forbedre materialer, konstruktion og processer, så du kan få en cykel i højeste kvalitet. CUBEs interne laboratorium gennemtester hver model og sikrer, at de opfylder krav, der er langt over de europæiske CE-standarder.

Cube cyklen gennemgår herefter en række live tests, som udføres af ​​CUBEs ingeniører og tilknyttede, professionelle atleter, for at eliminere eventuelle, resterende mangler eller svagheder. Resultatet er en kompromisløs kombination af funktionalitet, vægt, stivhed og sikkerhed.

En Cube-cykel er alt, du har brug for


Hvis du har besluttet dig for en CUBE-cykel, behøver du ikke søge længe for at finde alt det andet, du har brug for, for at være perfekt udstyret på cyklen. Uanset hvad du leder efter, og uanset om du er mountainbiker eller landevejsrytter, finder du altid en cykel som passer til dig og din økonomi. Kom ind til Cykler.dk og få et Cube-tilbud som du ikke kan sige nej til.