Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal vælge en kædeskærm til min cykel?


Naturligvis er det ikke just raketvidenskab at finde en god kædeskærm til sin cykel. Men der er nu alligevel et par ting, som man bør tage i betragtning: Først og fremmest bør man kigge på størrelsen af kædeskærmen. Hvilken størrelse, du skal bruge, afhænger af antallet af tænder på det tandhjul, der sidder ved pedalerne.

Dernæst er der selve designet. Det æstetiske er jo trods alt ikke helt ligegyldigt. Her er det dels skærmens udformning, og dels farven, det kommer an på.  Nedenfor kommer vi ind på, hvilke modeller af kædeskærme, du kan finde på Cykler.dk.

Hvilke modeller af kædeskærme tilbyder Cykler.dk?


Cykler.dj har indtil flere smarte og praktiske kædeskærme, i varierende designs og farver.
Har du f.eks. én af de populære Shimano Nexus geargrupper på din cykel, kan du vælge denne smarte og solide kædeskærm. Den er til 38T, og har en diameter på 18 cm. Vælg mellem sort eller sølv.

En anden mulighed kunne være Herbie kædeskærmen (32/38T). Den passer til mange forskellige modeller, og har ligeledes en diameter på 18 cm. Den kan let monteres, ved hjælp af et beslag som dette.

Hvis vi skal op i den klasse, hvor vi finder det fedeste design, kan en kædeskærm som denne være et seriøst bud.

Hvorfor skal jeg købe min kædeskærm hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk råder vi over et stort team af dygtige og servicemindede cykelteknikere, som gerne hjælper dig, både med montering og mht. at vælge den rette kædeskærm.

Kontakt os på info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller besøg vores fysiske butik i Lemvig.