Atran Velo Epic Multi Cover
Klick Fix - Bikebasket
Før DKK 699,00
Fås i 17 farver
Klickfix - Handlebar Adapter STD+Lock
Basil Cento - Kurv bag
Før DKK 299,00
Fås i 2 farver
Klickfix - Handlebar Adapter STD
Alu Kurv
Atran Velo Beat
Fås i 3 farver
Klickfix - Structura
Fås i 4 farver
Bagkurv
Fås i 2 farver
Cykelkurv til foran - Stål
Før DKK 199,00
Fås i 2 farver
Klick Fix - Front Structura oval 16L
Før DKK 599,00
Fås i 2 farver
Front kurv - Børnemodeller
Før DKK 59,95
Fås i 2 farver
Klickfix - Handlebar Adapter Oversize

Kvalitet og kvantitet!

Hvilke typer af cykelkurve findes der?


Udvalget er ganske bredt. De mest traditionelle cykelkurve er beregnes til at blive anbragt foran på cyklen, men der findes også kurve til montering på bagagebæreren. Hvad du vælger, er selvfølgelig helt op til dig.

Også materialerne er der forskel på: Nogle kurve er i stål, andre i plast, og enkelte i aluminium.

Hvilke mærker og modeller af cykelkurve fører Cykler.dk?


De flest af de cykelkurve, du finder på Cykler.dk, hedder enten BASIL eller Klickfix. Klickfix kan vi specielt godt lide, fordi deres beslag er kompatible med en lang række cykelkurve og cykeltasker. Beslagene er også kompatible med produkter fra visse andre producenter. Det gælder f.eks. nogle af cykeltaskerne fra ABUS!

Når du køber en Klickfix cykelkurv, så vær opmærksom på, om monteringsbeslag medfølger, eller om det skal tilkøbes. Er du i tvivl om, hvilket beslag, du skal bruge? Så kontakt Cykler.dk!

Men lad os kaste et blik på nogle af modellerne!

Hvis du vil have en almindelig frontkurv, er der flere muligheder, og dem, vi vil nævne her, kommer alle fra klickfix: Trådkurven er den absolutte bestseller. Alumino er en let og stærk kurv i rustbestandigt materiale, imens Lamello er i plast (polypropylen).

Af kurve til montering på bagagebæreren kan vi anbefale enten BASIL Cento eller den traditionelle bagkurv. Bemærk, at bagkurve kan fastmonteres med et dertil beregnet beslag. Så falder kurven ikke af, og kan ikke umiddelbart stjæles.

Til børnene har vi en smart frontkurv i plast. Den fås med forskellige motiver, så der både er noget til de små prinsesser og til de super seje drenge.

Hvorfor skal jeg købe cykelkurv hos Cykler.dk?


Et gammelt ordsprog siger, at man ikke skal lægge alle sine æg i én kurv. Men du kan roligt lægge ale dine æg (eller hvad du nu selers skal transportere) i en kurv købt hos Cykler.dk!

Vi er Vestjyllands største cykelbutik, og råder over en stor stab af yderst kompetente cykelteknikere, som står klar til at vejlede dig. Kundetilfredshed er alfa og Omega.

Kontakt os på info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller besøg vores fysiske butik i Lemvig!