Wahoo Sram XDR/XD Body
Wahoo POWRLINK ZERO Pedal System
Wahoo KICKR ROLLR Bundle
Wahoo KICKR BIKE V2
Før DKK 29.999,00
Wahoo KICKR 6.0
Før DKK 9.999,00
Wahoo Kickr Move
Før DKK 11.999,00
Wahoo Kickr Bike SHIFT
Før DKK 22.999,00
Wahoo KICKR CLIMB
Før DKK 4.999,00
Wahoo Headwind
Før DKK 1.999,00
Wahoo KICKR Desk
Før DKK 2.499,00
Wahoo KICKR Mat
Før DKK 599,00
Wahoo Speedplay Comp Pedal System
Wahoo Speedplay Nano Pedal System
Wahoo Speedplay Aero Pedal System
Wahoo Speedplay Standard Tension Cleat
Før DKK 449,00
Wahoo Speedplay Easy Tension Cleat
Wahoo ELEMNT Bolt V2 GPS Computer
Wahoo KICKR CORE
Før DKK 5.999,00
Wahoo ELEMNT ROAM - Combo Bundle

Wahoo bringer vanskelige mål indenfor rækkevidde


Da Chip Hawkins i 2009 Grundlagde firmaet Wahoo, skete det under mottoet `There´s got to be a better way´ (Der må findes en bedre metode).. Chip Hawkins siger selv, at han, i mange år ikke gik op i motion overhovedet. Da han var i30´erne, ændrede dette sig imidlertid, og han begyndte bl.a. at løbetræne. Chip Hawkins var og er besat af data. Han fandt hurtigt ud af, at mange gadgets til at holde styr på træningen var klodsede og dårlige. Endvidere kunne man af de forskellige gadgets ikke snakke sammen. Det besluttede Chip Hawkins sig for at lave om på. Wahoo Fitness var en realitet! Og man må sige, at Wahoo har lagt sig i selen, for at leve op til sit slogan. Samtlige firmaets produkter er nemlig designet med den ene målsætning for øje: At gøre din træning bedre!

Hometraineren, der revolutionerede indendørs cykling


I 2013 kom KICKR SMART TRAINER, Wahoos helt egen hometrainer, udviklet med det formål at simulere udendørs cykling, således, at folk kunne køre selv meget hårde etaper hjemme i deres egen stue. Folkene hos Wahoo anede dengang ikke, at dette produkt skulle blive startskuddet til en revolution indenfor indendørs cykel-træning.

Næste skridt på Wahoos innovative rejse var at skabe en enkel, brugervenlig GPS-baseret cykelcomputer. Resultatet blev ELEMNT, en kraftfuld cykelcomputer, der kan kommunikere med din smartphone, via et genialt interface. Og ELEMNT Companion app´en.

Meget er sket siden Chip Hawkins grundlagde firmaet i Atlanta, Georgia, USA, i 2009. Wahoo er i dag blandt de førende på markedet, når det handler om hometrainers, cykelcomputere, pulsmålere og adskillige andre gadgets, der kan være med til at forbedre din træning. Vil du gerne opleve stigninger, når du bruger den hometrainer? Så skal du bare kombinere hometraineren med KICKR Climb! Savner du at mærke vinden i håret? Heller ikke det er noget problem: Den banebrydende Wahoo Headwind er en sensorstyret ventilator, som spejler cykelrytterens position på cyklen, og automatisk tilpasser vindstyrken efter cykelrytterens fart! Med vindstyrker på op til 28 knob/t kan Wahoo headwind holde dig behageligt afkølet, selv under den hårdeste træning.

Tour de France hjemme i din egen stue!


De færreste cykel-entusiaster kommer nogen sinde til at deltage i Tour de France. Men med Wahoo kan du komme så tæt på, som det er muligt, uden at forlade dit eget hjem. Visse af deres hometrainers kan nemlig forbindes til din computer, så du f.eks. kan lægge en Tour de France-etape ind, og køre den igennem, hjemme i din egen stue! Man må da sige, at Wahoo gør noget for sine kunder!