Hvilke ringeklokker tilbyder Cykler.dk?


Dybest set er en ringeklokke jo en ringeklokke, og den skal ikke kunne andet end at ringe.  
Men lad os alligevel kigge lidt på de forskellige modeller!

Hvis du kører på en klassisk hverdagscykel, som eksempelvis en Batavus eller en NORDEN, så skal du selvfølgelig have en ringeklokke, der passer, rent stilmæssigt. Her kan vi anbefale den evigt unge klassiske ringeklokke, som passer perfekt ind i din cykels retro-look. Sådan så mange ringeklokker også ud, da bedstefar var dreng!

Den lidt mere moderne udseende Spectra Mini ringeklokke er lille, funktionel og langtidsholdbar. Den fås i sort eller sølv.

Endelig har vi BBB Easyfit DeLuxe ringeklokken. Den udmærker sig ved, at den er meget let at montere, ved hjælp af de to medfølgende elastikker. Nemmere bliver det ikke!

Hvorfor er Cykler.dk Danmarks bedste cykelbutik?


Hos Cykler.dk klokker vi ikke i det! Vi har nemlig en stor stab af veluddannede og dedikerede medarbejdere, som brænder for cykling, og som ønsker, at kundetilfredsheden kommer helt op at ringe!

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@cykler.dk, ring til os på tlf.: 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig.