Hvilke typer af ringeklokker finder jeg på Cykler.dk?


Man kan godt argumentere for, at en ringeklokke jo bare er en ringeklokke. Til syvende og sidst skal den jo ikke kunne andet end at ringe.

Alligevel er det rart at have en ringeklokke, der matcher cyklen.

Hvis du kører på en klassisk hverdagscykel i retro-look, anbefaler vi en klassisk ringeklokke. Den er solid og enkel, som ringeklokker har været det i mange år.

Til de lidt mere moderne cykler kan vi anbefale en Spectra Mini ringeklokke. Det er en klokke af den type, som på engelsk kaldes en `pinger´. Denne klokke giver et klart og tydeligt `ding´.
Spectra Mini ringeklokken fås i to farver: Sort og sølv.

BBB Easyfit Deluxe er også en `pinger´ ringeklokke. Det smarte ved den er, at den lynhurtigt kan monteres på styret ved hjælp af de to medfølgende elastikker. Ingen skruer eller lignende.

Køb en smart og effektiv ringeklokke på Cykler.dk.

Hvorfor er Cykler.dk Danmarks bedste cykelbutik?


Hos Cykler.dk klokker vi ikke i det! Vi har nemlig en stor stab af veluddannede og dedikerede medarbejdere, som brænder for cykling, og som ønsker, at kundetilfredsheden kommer helt op at ringe!

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@cykler.dk, ring til os på tlf.: 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig.