Trek Domane AL 3 Disc
Før DKK 10.399,00
Fås i 2 farver
Trek Domane AL 2 Disc
Før DKK 7.999,00
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 7 eTap Gen 3
Før DKK 54.799,00
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 7 Gen 4
Før DKK 52.099,00
Trek Domane SL 6 eTap Gen 4
Før DKK 40.099,00
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 6 Gen 4
Før DKK 36.099,00
Fås i 2 farver
S-Works Crux
Fås i 2 farver

Hvad er en gravelbike?


En gravelbike er, som navnet antyder, en cykel, som er specielt velegnet til kørsel på grusveje og små stier.

Hvad geometrien angår, har gravelbiken meget til fælles med en enduro-racer. Drop bar (`racerstyr´) er blandt de ting, dr straks springer i øjnene

Dog har gravelbiken en noget bredere forgaffel, fordi der skal være plads til de brede dæk, som næsten ligner MTB-dæk.

De brede dæk gør, at gravelbiken klarer sig bedre på grus, og giver desuden bedre komfort for rytteren.

Hvis du elsker at køre mange og lange ture i varieret terræn, er gravelbiken derfor ideel. Kun til virkelig hardcore offroad-kørsel er den ikke super velegnet. Her er mountainbiken det eneste rigtige valg.

Hvad er ellers kendetegnende for en gravelbike?


Stellet på en gravelbike kan være lavet af enten aluminium eller carbon (kulfiber). Præcis som ved andre typer cykler er det oftest de lidt dyrere cykler, der har carbon-ramme.

Hvis du skal køre gravelløb på højt niveau, vil n carbon-cykel være det naturlige valg. Hvis du derimod hovedsageligt bruger din cykel til daglig transport, og så måske til en tur ud i naturen i fritiden, taler meget for, at en alu-cykel vil være glimrende.

Typisk er stellet på en gravelbike udstyret med masser af studser til montering af ekstraudstyr som skærme, støtteben, bagagebærere, ekstra flaskeholdere, cykeltasker mm. Det er ting, som du kan have stor gavn af, både i dagligdagen, og hvis du f.eks. skal ud på en længere cykelferie.

Jeg har brug for en hurtig og solid pendlercykel. Vil en gravelbike være et godt valg?


Ja, bestemt!

Der er masser af mennesker, som hovedsageligt bruger deres gravelbikes til pendlerture til og fra job eller uddannelse. Det skyldes, at cyklen er både hurtig og komfortabel, samt at den er solid nok ti at kunne klare de mange og lange ture i dagligdagen.


Hvilket ekstraudstyr har jeg brug for?


Hvis vi starter med at se på det mest uundværlige tilbehør, så kan du sådan set godt klare dig med en cykelhjelm og et sæt lygter.

Hvis du bruger din cykel til pendling, kan bagagebærer, skærme, støtteben, og evt. en cykeltaske være praktisk at have.

Hvis du har mindre børn, som skal hentes og bringes i daginstitution, kan en cykelanhænger gøre god havn. Så er der også basis for masser af fælles cykel-oplevelser. Husk i øvrigt, at børn også bør have hjelm på, når de sidder i en cykelanhænger.

Og skal du på cykelferie, kan anhængeren bruges til oppakning.

Find masser af fede gravelbikes på Cykler.dk


Her på Cykler.dk finder du et kæmpe udvalg af hurtige, solide og velkørende gravelbikes i snart sagt alle prisklasser.

Mærkerne hedder Specialized, Cube og Trek.

Hvad du skal vælge, afhænger helt af dine behov og det budget. Vi er altid klar med råd og vejledning, uanset, om du er førstegangs-køber eller garvet gravel-entusiast.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Cykler.dk?


Der er flere måder at kontakte Cykler.dk på: Ring på telefon 77340818, send os en mail på info@cykler.dk, eller besøg os i vores store fysiske butik, som er beliggende på adressen Storegade 27, 7620 Lemvig.

Lemvig er beliggende i et smukt område medmasser af varieret terræn. Mange steder in lokalområdet er der mange kilometer grusveje og skovstier, der er som skabt til at afprøve din nye gravelbike.

Vi er altid klar med en kop kaffe og en frisk cykelsnak. Alle medarbejdere hos Cykler.dk er dedikerede cykel-atleter. Og på det 5-stjernede værksted står vores stab af dygtige cykel-teknikere klar til at hjælpe med både store og små tekniske udfordringer.

Hjerteligt velkommen hos Cykler.dk!