Trek Wahoo 20'' - 2022
Før DKK 3.899,00
Fås i 5 farver
Trek Wahoo 24'' - 2022
Før DKK 4.299,00
Fås i 6 farver
Trek Wahoo 26'' - 2022
Før DKK 4.699,00
Fås i 5 farver
Trek Wahoo 26
Før DKK 4.199,00
Fås i 5 farver
Trek Wahoo 20
Fås i 5 farver
Cube Acid 200
Fås i 3 farver
Cube Acid 240 Disc
Fås i 3 farver
Cube Acid 240
Fås i 3 farver
Cube Acid 200 Disc
Fås i 3 farver
Cube Cubie 120 RT
Fås i 2 farver
Cube Cubie 160
Fås i 2 farver
Specialized Rockhopper Elite
Før DKK 9.299,00
Fås i 3 farver
Trek Wahoo 20 Path
Fås i 3 farver
Trek Wahoo 24 Path
Fås i 3 farver
Winther - Trehjulede
Fås i 4 farver
Cube Acid 260 Disc
Fås i 4 farver
Cube Acid 240 SLX
Fås i 2 farver

Drengecykler - Seje drengecykler hos Cykler.dk!

hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en ny drengecykel


Mange spørgsmål trænger sig på, når du står for at skulle købe en ny drengecykel til dit barn. En ny cykel r måske drengens højeste ønske, og derfor er det vigtigt, at det bliver en cykel, som drengen kan have glæde og gavn af, langt ud i fremtiden. Og så er der naturligvis også sikkerheden at tænke på!

Cyklens størrelse skal passe til brugerens fysik. Vha. størrelsesguiden ovenfor kan du finde ud af, hvilken størrelse stel, der passer til dit barn. På en god børnecykel bør greb/håndtag desuden være dimensioneret, så de let kan betjenes af en barnehånd.

Cyklen må desuden hverken være for let eller for tung. Manglende tyngde betyder manglende stabilitet, og omvendt vil en cykel, der er for tung, ofte blive vanskelig at håndtere.

Man bør også overveje, hvor mange gear, cyklen skal have, og hvilken type bremser. På en begyndercykel vil alm. fælgbremser og 3 gear ofte være tilstrækkeligt. Til de noget større børn kan hydrauliske skivebremser og en mere avanceret geargruppe komme på tale.

Husk på, at hvis dit barns første cykel-oplevelser ikke bliver vellykkede, risikerer du, at barnet aldrig kommer til at holde af at cykle.

Hvilke typer og fabrikanter af drengecykler findes der?


Udvalget er heldigvis meget bredt. Lad os starte helt fra bunden: Den klassiske trehjuler fra Winther er en evigt ung klassiker. Og i dag fås den i flere flotte farver, foruden den ikoniske postkasserøde.

Dernæst vil mange gå videre til en løbecykel, som CUBE Cubie 120 Walk, før de får deres første `rigtige´ cykel, som f.eks. kan være en Cubie 120 RT.

Når drengen bliver lidt ældre, er der en række super seje børne-mountainbikes, som f.eks. CUBEs Acid-serie, eller Trek Wahoo.

Hvorfor skal jeg købe en drengecykel hos Cykler.dk?


Cykler.dk er den største butik i Vestjylland, og vi råder bl.a. over et stort, moderne værksted, med en betydelig stab af dygtige cykelteknikere. Alle vore ansatte lever og ånder for cykling. Og for god kundeservice, ikke mindst.

Alle nye cykler, som købes hos os, leveret fragtfrit, og i fuldt samlet tilstand. Det er bare at svinge sig i sadlen, og så af sted på eventyr!

Send os en mail p info@cykler.dk, ring på 77340818, eller endnu bedre: tag din dreng med ind i vores fysiske butik i Lemvig. Så hjælper vi med at finde lige præcis den cykel, der tænder lyset i drengens øjne!

OBS: Husk en god cykelhjelm, både til dig selv og til junior! Du bør samtidig også tage et kig på vores udvalg af cykellygter, så både du og dit barn er garanteret en optimal sikkerhed i trafikken.