DKK 5.799,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 149,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 89,00)
Se mere
(+ DKK 49,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Super fin MTB til børn i højden 115-135 cm
2. 1x9-speed geargruppe
3. Adræt og sikker i terrænet

Hvis du køber en god, solid børne-mountainbike til dit barn, er der gode chancer for, at du snart har en entusiastisk lille MTB-rytter i familien. MTB-sport er nemlig både sundt og sjovt, og de yngre kan også være med.

Wahoo 20 Trail er en både smart, solid og sikker børne-MTB

Aluminiumsstellet er både let, stærkt og manøvredygtigt. Og den faste forgaffel er bedre nok til dæk på op til 2,4´´ i bredden.

På denne cykel kan dit barn rigtigt suse afsted ad skovstier og MTB-spor. De hydrauliske skivebremser fra Tektro giver sikkerhed, selv når føret er meget glat.

Geargruppen er en 1x9-speed microSHIFT. Så der er rigeligt med gear til rådighed, Grebene til gear og bremser er udformet således, at de let kan betjenes af en barnehånd.

Wahoo 20 Trail er den perfekte cykel, når du er klar til at begynde at lade dit barn køre i terræn. Og så må vi jo heller ikke glemme, at en MTB også er særdeles anvendelig som transportmiddel i dagligdagen.

Når du giver dit barn en cykel fra Cykler.dk, giver du også barnet en cykelglæde, der forhåbentlig holder hele livet. Men glem ikke cykelhjelmen.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: