NORDEN Clara 26 N7
Før DKK 5.999,00
Fås i 6 farver
NORDEN Clara 24 N3
Før DKK 5.499,00
Fås i 7 farver
NORDEN Clara 20 N3
Før DKK 4.499,00
Fås i 7 farver
Winther - Trehjulede
Fås i 4 farver

Hvorfor skal jeg give mit barn en klassisk cykel?


Når et barn skal lære at cykle, og i det hele taget begå sig i trafikken, er det meget vigtigt, at sikkerhed og stabilitet er i højsædet. Cyklen skal derfor være udformet, så den passer til barnet. Er cyklen for let, er den ikke stabil nok, og er den for tung, kan den blive vanskelig for barnet at håndtere. Og under alle omstændigheder gælder det, at hvis barnets første cykel-oplevelser ikke er gode, så holder interessen for cykling ikke ved. Endvidere skal cyklen være solid nok til at kunne tåle de knubs, en børnecykel uvægerligt vil få. Det kan derfor godt betale sig at give dit barn en cykel, som er både sikker, solid og letkørt.

Hvilke klassiske børnecykler finder jeg på Cykler.dk?


Den klassiske Trehjulede fra Winther er kendt af de fleste danskere. Det var på denne næsten legendariske cykel, at mange af os for første gang trådte i et sæt pedaler. Og trehjuleren er lige så populær i dag, som den var for 30 år siden. I dag kan den fås og andre farver end den klassiske postkasserøde. Og passer man godt på sin trehjuler, kan den endda hold, indtil næste generation er klar til at overtage den!

Men børn vokser. Og sådan skulle det bestemt også helst være! Til de lidt større børn kan vi tilbyde cykler fra danske NORDEN. Disse cykler er bygget op omkring et super solidt aluminiumsstel, og alle greb mv. er designet således, at de let kan betjenes af en barnehånd. NORDENs design kan bedst betegnes som retro.

Dog må vi indrømme, at NORDENs børnecykler næsten udelukkende er pigecykler. Men fortvivl ikke!  Til de super seje drenge har vi f.eks. masser af cool børne-Mountainbikes, der til forveksling ligner de voksnes mountainbikes. Blot er disse cykler designet med børnevenlighed for øje.

Til slut skal vi nævne, at Cykler.dk anbefaler, at man altid bærer cykelhjelm under cykling. Og på Cykler.dk finder du masser af sikre, smarte og komfortable Børnehjelme.

Husk også vigtigheden af, at du, som den voksne, foregår med et godt eksempel. Hvis du selv står og mangler en cykelhjelm, kan du finde den her.

Cykler.dk tænder lyset i dit barns øjne!


Hos Cykler.dk står vi altid klar med råd og vejledning vedrørende alt, vad der har med cykler at gøre. Har du nogen spørgsmål, så kontakt os på e-mail: info@cykler.dk, på tlf. 77340818, eller tage dit barn med forbi vores fysiske butik i Lemvig. Så hjælper vi med at finde lige præcis den cykel, der tænder lyset i det barns øjne!