Før DKK 4.499,00
DKK 3.999,00
SparDKK 500,00
Vælg variant for status
Derfor vil dit barn elske den
1. Super sød og feminin børnecykel
2. 3 Shimano-gear
3. Solid aluminiumskonstruktion, der holder til lidt af hvert

Mange danske børn lærer at cykle i en tidlig alder. Og det er naturligvis en positiv ting. Hvis du gerne vil gøre dine børn til glade, sikre og entusiastiske cyklister, så gælder det om at lære dem gode vaner, lige fra den alder, hvor de kan begynde at lære at cykle. Cykling er jo, som bekendt både sjovt, sundt og miljøvenligt. På lidt længere sigt vil far og mor også kunne spare penge til benzin, fordi barnet selv kan cykle til og fra skole og fritidsaktiviteter, i stedet for at skulle køres i bil.  

En 20´´ cykel vil i reglen passe til et barn i alderen fra 5 til 7-8 år. Tag blot et kig på den flotte Clara pigecykel fra den danske producent NORDEN. Hvis du synes, at 4000 er en del penge for en børnecykel, så tænk på, hvad du får for pengene!
Ligesom mange andre NORDEN-cykler er Clara bygget op omkring et både let og solidt aluminiumsstel, som kan holde i mange år. Faktisk giver producenten hele 20 års garanti mod brud på stellet.

Der er 3 Shimano Nexus gear, så den lille cyklist kan vænne sig til at betjene gear. Sikkerheden er i top, idet der både er fodbremse og V-bremse.

Af udstyr kan nævnes retro-klokke, kurv, bagagebærer og godkendt lås. Både skærme og kædeskærm er lakeret i samme farve som resten af cyklen. Her er det gennemførte og feminine retro-design i højsædet.  

Husk også at lære dine børn om vigtigheden af at bære cykelhjelm. Hos Cykler.dk har vi masser af smarte børne-hjelme, så vi kan nok også finde en til din lille prinsesse!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: