Før DKK 5.499,00
DKK 4.499,00
SparDKK 1.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil din tween elske den
1. Kvalitet og design er helt i top
2. 3 Shimano-gear
3. Masser af udstyr

Et er at lære sine børn at cykle, så snart, de er gamle nok til det. Man starter måske med den klassiske trehjulede. Siden kommer løbecyklen, før den store dag oprinder, hvor barnet for første gang prøver kræfter med en rigtig cykel.

Men noget andet er at fastholde barnets interesse for cykling, når den første `skolestarts-cykel´ er blevet for lille. Hvis der ikke gøres en indsats for at få barnet til at blive ved med at cykle, kan det hurtigt komme til at lyde som så: Jeg gider ikke cykle. Jeg vil hellere køres! Og den melodi har forældrene næppe lyst til at høre alt for tit. Benzin er jo ikke gratis. Og så er cykling jo langt mere miljøvenligt, end at tage den samme tur i bil.  

Men der er heldigvis håb, både for barnet og for dets forældre. Se bare den lækre 24´´ Clara pigecykel fra det danske firma NORDEN!

Cyklen er baseret på Nordens velkendte, bundsolide aluminiumsstel, som er let, men samtidig så stærk, at der faktisk ydes hele 20 års garanti mod brud på stellet.

Nostalgi og lækkert design går op i en højere enhed. Lige noget for den moderne, urbane pige, der ved, hvad hun vil. Skærme og kædeskærm er lakeret i samme farve som cyklen, der i øvrigt leveres med masser af praktisk udstyr, såsom kurv, retroklokke, støtteben, bagagebærer og godkendt lås.

Der er 3 Shimano-gear, V-bremse og fodbremse. Enkelt, praktisk og effektivt!

Som forælder har du også et ansvar for at lære dine børn at bære cykelhjelm (og naturligvis selv foregå med et godt eksempel). Hos Cykler.dk har vi masser af smarte og solide cykelhjelme til friske cyklister i alle aldre!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: