Før DKK 4.299,00
DKK 3.499,00
SparDKK 800,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Super cool børne-MTB
2. Meget let og sikker for barnet at håndtere
3. 1x8-speed geargruppe

En spændende tid begynder, når et barn er vokset fra den første `skolestarts-cykel´, og skal til at prøve kæfter med en cykel, der minder om en rigtig `voksen-cykel´. Og der er næppe tvivl om, at en børne-mountainbike vil tiltale mange små, eventyrlystne cyklister, både drenge og piger.

Fra den amerikanske gigant Trek kommer Wahoo 24, en vaskeægte MTB i børnestørrelse designet til børn i 8-12-års alderen (120-150 cm i højden). Denne cykel har et både let og stærkt aluminiumsstel, som gør cyklen let at håndtere for et barn, samtidig med, at cyklen kan tåle at blive brugt, både til de daglige ture til og fra skole, og når kursen sættes mod skovstierne, hvor en rigtig MTB jo er i sit es. De seje, brede dæk sikrer et solidt vejgreb, selv når skovbunden er mudret.

Når hele familien drager af sted på cykeltur, er det ikke noget problem for junior at følge med. Wahoo 24 er nemlig meget letkørt, og de smarte 1x8-speed gearsystem er særdeles let at betjene, så barnet ikke skal koncentrere sig om meget andet end at cykle.  

Sikkerhed fremfor alt! Derfor er Trek Wahoo 24 udstyret med et sæt stærke fælgbremser, som er ganske nemme for barnet at betjene, idet grebene er udformet således, at de passer til en barnehånd.

Læg evt. vejen forbi Cykler.dks fysiske butik i Lemvig. Så hjælper vi med at finde lige præcis den Trek Wahoo 24, som tænder lyset i den vordende MTB-rytters øjne. Men husk lige en cykelhjelm til banet! Hos Cykler.dk har vi masser af sikre og smarte cykelhjelme til både børn og voksne.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: