DKK 3.999,00
Levering 2-4 dage
Derfor vil du elske den
1. Let og stærkt aluminiumsstel
2. Shimano 7-speed gearsystem
3. V-bremser med power modulator

Ligesom mange andre forældre i dette cykel-glade land har du sikkert lært dine børn at cykle i en tidlig alder. Og det er glimrende, for cykling giver god motion, og byder på mange skønne oplevelser. Men samtidig er ingen forældre helt frie for at bekymre sig for deres børns sikkerhed i trafikken. Det ved folkene hos cykelproducenten CUBE i Waldershof i Sydtyskland. Derfor har de skabt Acid 240 Allroad, ud fra den filosofi, at når du køber en ny cykel til dit barn, så er det ikke rimeligt, at du skal eftermontere en masse (måske dyrt) udstyr, for at gøre cyklen tilstrækkeligt trafik-sikker.

Af samme årsag leveres Acid 240 med masser af lækkert udstyr, som giver dit barn de bedste muligheder for at udforske cyklingens fascinerende verden på en sikker måde. Det lette og stærke aluminiumsstel (i præcis det samme materiale, som bruges til mange af voksen-cyklerne), holder til dagligt brug, også i et til tider udfordrende klima som det danske. Der er skærme, LED-lygter, og tilmed et støtteben, så barnet let kan stille cyklen fra sig. En SR Suntour forgaffel med op til 60 mm vandring giver komfort og kontrol, også når terrænet bliver ujævnt. Desuden er der 7 Shimano-gear, som er meget nemme at betjene, selv med en barnehånd.

Cyklens V-bremser er forsynet med power-modulator, som mindsker risikoen for den type uheld, hvor man ryger frem over styret på cyklen.

Alt i alt er CUBE Acid 240 en både smart, solid og sikker cykel, som giver dit barn basis for mange fantastiske oplevelser, enten alene eller i selskab med familien.

OBS: Cykler.dk anbefaler, at du lærer dit barn, altid at bære cykelhjelm. Vi fører et bredt udvalg af sikre og smarte hjelme til både børn og voksne.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: