DKK 4.599,00
Ikke på lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Stærk og lækker børne-MTB, med masser af udstyr
2. V-bremser med modulator
3. 60 mm SR Suntour forgaffel

Naturligvis skal dit barn have en mountainbike, hvis det er drømmen. Og når du har købt en cykel til dit barn, skal det ikke være nødvendigt at tilkøbe en masse udstyr, for at gøre cyklen tilstrækkeligt trafiksikker. Det er filosofien bag den lækre børne-MTB Acid 240 fra den tyske producent CUBE.

Netop derfor er CUBE Acid 240 Allroad forsynet med en mængde lækkert udstyr: såsom skærme, lygter og støtteben. Dit barn får således en cykel, der både kan bruges, når barnet første gang ruller ud på skovstien eller MTB-sporet, men som også i høj grad er anvendelig til dagligdags kørsel på gader og veje.

Hvis dit barn skal bibeholde interessen for cykling, helst hele livet igennem, så er det af stor betydning, at barnet oplever, at cykling er både sjovt og komfortabelt. Og det er det på en CUBE Acid 240 Allroad! En 60 mm SR Suntour forgaffel sørger for affjedringen. Et par bump på vejen må man jo regne med. Det gælder både som spirende MTB-entusiast og i livet i almindelighed.

De 7 Shimano-gear er meget lette at betjene, og grebene er naturligvis designet, så de passer til et barns hånd.
Sikkerhed fremfor alt! Derfor er den lækre CUBE Acid 240 Allroad børne-MTB også udstyret med effektive V-bremser med modulator foran. Modulatoren reducerer risikoen for, at barnet flyver frem over styret, når der bremses hårdt.

Første gang, dit barn sætter sig op på sin nye CUBE Acid 240 Allroad, vil lyset tændes i barnets øjne, og en ny MTB-rytter er født. Men husk også at lære barnet, at cykelhjelm er et must. Og en smart og sikker ]børnecykelhjelm kan du også finde på Cykler.dk.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: