DKK 4.699,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil dit barn elske den
1. Let og stærkt aluminiumsstel
2. 3x8 gearing
3. Stærke Tektro hydrauliske skivebremser

Efterhånden, som dine børn bliver større, stiger eventyrlysten også. Sådan har det altid været, og sådan skal det være. Det betyder derfor meget, at du giver dit barn en cykel, som gør det muligt for barnet at udforske verden på en sikker måde, og med en passende grad af udfordringer.

Tyske CUBE forstår at fabrikere smarte og solide cykler til både børn og voksne. Acid 260 er bygget op omkring et let og langtidsholdbart aluminiumsstel, præcis ligesom mange af voksen-cyklerne. Cyklens geometri er tilpasset, så dit barn kan cykle sikkert, og samtidig udvikle sine færdigheder.

CUBE Acid 260 Disc ligner det, dem er: En ægte MTB i mini-format, og derfor er den også udstyret med en SR Suntour XCE forgaffel, med op til 80 mm vandring. Det sikrer god komfort, når junior drager ud på skovstien eller MTB-sporet. Endvidere er der hele 24 gear-niveauer. Det er der næppe mange junior-cykler, der kan prale af at have!

Når det gælder dit barn betyder sikkerhed selvfølgelig alt. Og det kan ikke nægtes, at der er en vis risiko ved al cykling (måske ikke mindst ved MTB-sport). Derfor er CUBE Acid 260 udstyret med hydrauliske skivebremser fra Tektro. Hydrauliske skivebremser giver kraftigere og hurtigere nedbremsning end de fælgbremser, man kender fra almindelige hverdagscykler. Desuden er denne type bremser mindre følsomme overfor vådt/glat føre. Afstanden til åndbremsernes greb er tilpasset, så grebene let kan betjenes af en mindre hånd.

På den smarte CUBE Acid 260 Disc er dit barn klar til at udforske MTB-sportens fantastiske verden!

OBS: Cykler.dk anbefaler, at du lærer dit barn, altid at bære cykelhjelm. Vi har et stort udvalg af sikre, smarte hjelme til både børn og voksne.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: