DKK 5.499,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Dejlig, billig MTB til større børn
2. Hele 24 gear
3. Tektro hydrauliske skivebremser

Mountainbike-sport er blevet populært som aldrig før. Og det er ikke så sært, for det er en både sjov og action-fyldt motionsform, hvor man samtidig kommer ud i naturen. Og er der noget, der kan vække folks interesse, så er det naturoplevelser. Det kan derfor heller ikke undre, at også større børn og teenagere begynder at fatte interesse for at køre på MTB. Og naturligvis skal de unge have noget ordentligt at køre på!

At den sydtyske producent CUBE formår at lave fede, solide mountainbikes, hvor prisen står i et særdeles fornuftigt forhold til prisen, er hverken nogen hemmelighed eller nogen nyhed. Og det kan faktisk godt lade sig gøre at få en ung. Spirende MTB-entusiast ud at køre, uden at far og mor behøver lægge privatøkonomien i ruiner.

Den nye CUBE Acid 260 Disc er lavet, præcis som en formindsket udgave af en MTB til voksne. Cyklens lette og stærke aluminiumsramme er lavet til at holde til de knubs, det uvægerligt vil give, når en ung cykelrytter skal lære at køre på MTB.

En 80 mm SR Suntour forgaffel sørger for at `sluge´ generende bump og vibrationer fra underlaget.

Når terrænet begynder at vise tænder, vil den unge MB-entusiast kunne nyde godt af hele 24 Shimano-gear. Så det er altid muligt at finde et gear, der passer til situationen. Gear- og bremsegreb er naturligvis udformet, så de passer til et større barns anatomi.

Som noget lidt specielt på en cykel i 5000 kr.´s-klassen har CUBE 260 Disc hydrauliske skivebremser (deraf navnet Disc). Disse bremser er særdeles effektive, selv når føret er meget vådt/glat, og kræver endvidere kun minimal vedligeholdelse.
Husk i øvrigt at lære dit barn, at man aldrig cykler uden hjelm. Og gode hjelme har Cykler.dk også et fint udvalg af..

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: