Giordana FRC Pro Bibshorts
Før DKK 1.149,00
Fås i 4 farver
Giordana Fusion Jersey
Før DKK 549,00
Fås i 3 farver
Giordana Silverline Jersey
Før DKK 899,00
Fås i 3 farver
Giordana FRC Pro Jersey
Før DKK 1.099,00
Fås i 4 farver
Giordana Fusion Bibshorts
Før DKK 749,00
Fås i 2 farver
Giordana Fusion Jersey Dame
Før DKK 549,00
Fås i 3 farver
Giordana FRC Pro Jersey Dame
Før DKK 1.099,00
Fås i 2 farver

Giordana – Kvalitet og design i højsædet


Som folkene hos Giordana selv siger, så er cykeltøj ikke bare tøj. Det handler om grundigt håndværk, lige fra designerens første idé, og til det færdige produkt forlader fabrikken. Og man må så sandelig sige, at Giordana lever op til sin målsætning. Her får du simpelthen cykeltøj af sublim kvalitet. Det er da heller ikke uden grund, at vi hos cykler.dk har valgt Giordana til at lave vores helt eget cykeltøj. Giordana har da også, gennem mange år, leveret tøj til en lang række professionelle atleter og cykelhold, og har bl.a. været officiel leverandør af cykeltøj til Tour de France. Og det forstår vi faktisk godt Produktionen foregår i dag dels i Vincenza i Italien, og dels i Charlotte, North Carolina, USA. Begge steder knokler dedikerede ingeniører og designere med konstant at forbedre produkterne. Dette er grunden til, at Giordana i dag er blandt de førende producenter af cykeltøj på verdensmarkedet.

Cykeltøj er ikke kun til pynt


Der findes jo sikkert folk, som trækker en smule på smilebåndet, når de ser en landevejs- eller mountainbike-rytter komme susende i sit fancy cykeltøj. Cykeltøj er da bare tøj! Eller hvad? Nej! Intet kan faktisk være mere forkert Cykeltøjet spiller nemlig er stor rolle for din cykel-oplevelse, og for din performance på cyklen.. Foruden de aerodynamiske egenskaber har cykeltøjet til formål at give dig den bedst mulige komfort, når du sidder på cyklen. Tag. f.eks. bare et par cykelbukser med indlagte puder. Sådan et par bliver du hurtigt glad for, når du skal tilbringe en lang dag i cykelsadlen. Et smertefuldt saddelsår er nok værd at undgå, for det kommer meget hurtigt til at påvirke såvel din yde-evne som din generelle cykel-glæde i negativ retning. Og glem ikke den åndbare cykeltrøje, der leder store mængder sved væk fra din krop.

Bliv klædt på i Giordana fra top til tå


På Cykler.dk finder du naturligvis et stort udvalg af cykeltøj fra Giordana, til både herrer, damer og børn. Imidlertid er cykeltøj meget andet end cykelbukser-/shorts og cykeltrøjer. Vi sælger også  sko-overtræk, armvarmere, benvarmere og meget andet. Og hos Cykler.dk nøjes vi ikke med at tilbyde fri fragt på nye cykler; vi giver også fri fragt på alle andre ordrer over 299 kr.


Kom ind til Cykler.dk, og få råd og vejledning


Når du har købt din drømmecykel, fortjener du også godt cykeltøj. Intet er så ærgerligt som at pådrage sig et irriterende saddelsår, som forhindrer én i at holde sin træning ordentligt ved lige. Hos Cykler.dk står vore ansatte, som alle er dedikerede cyklister, klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan få lige præcis det Giordana cykeltøj, der giver dig den perfekte cykel-oplevelse. Har du spørgsmål? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os!