Før DKK 1.149,00
DKK 1.049,00
SparDKK 100,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Cykelshorts i `race ready´-kvalitet
2. 4-lags Chamois pude med aloe vera
3. Meget blødt og åndbart materiale

Giordana’s ”Made in Italy” FR-C PRO bibshorts er skabt og udviklet i samarbejde med en række af de bedste ryttere på World-turen. Hvis du søger et par ”race-ready” bibshorts med massere komfort, er FR-C PRO bibshortene de helt rigtige cykelbukser til dig.

FR-C PRO er Giordana’s topkollektion, som anvendes af World Tour holdet Astana Pro Team. Bibshortsene er produceret med Giordana’s ”Body Clone” teknologi, hvilket resulterer i et perfekt tætsiddende fit. Bibshortsene er lavet et yderst komprimerende lycra-materiale, som giver en god støtte og sikrer dig de bedste betingelser for at yde dit bedste.

Derudover har man udstyret bibshortsene med et højt hoftepanel i Giordana’s `Ametista Carbon´ materiale, som er et tyndt og ekstremt åndbart materiale. Dette panel sikrer en perfekt stabilitet og komfort til shortsene og puden. Bibshortsene kommer dertil med et par brede og åndbare seler, som også er med til at stabilisere shortsene, så du altid er sikret en komfortabel køreoplevelse selv i de mest intense træningssessioner eller løb. De brede og elastiske ”cuffs” sikrer at shortsene bliver hold perfekt på plads henover knæet.

Bibshortsene er udstyret med Giordana’s anmelderroste toppude Cirro S. Puden er konstrueret i 4-lag, og kommer med indsprøjtet aloe vera, som med sin antibakterielle egenskaber er med til at sikre optimal komfort i sadlen. På det bredeste punkt måler puden 14 mm, og med et øverste lag i ultra-blødt nylon-mikrofiber er du sikret en blød og komfortabel køreoplevelse, uanset hvilke udfordringer der venter.

Anvendelse af buksefedt frarådes. Den bløde nylon-mikrofiber tørrer ikke ud som tilfældet var med gamle skindindlæg. Brugen er buksefedt vil derimod lukke de åndbare luftkanaller i puden til, og derfor forringe køreoplevelsen på sigt.

Passer perfekt sammen med FR-C Pro Jersey

Produktinfo:

•Produceret i tyndt og åndbart lycra.
•Udstyret med højt hoftepanel i ”Ametista Carbon” materiale.
•”Race Fit” med kraftig kompressionseffekt.
•Giordana's Cirro S chamois med 4-lag skum og Aloe vera.
•Bred elastikkant holder shortsene perfekt på plads.
•Refleksdetaljer på bagsiden for optimeret synlighed.