Haberland laver cykeltasker til ethvert behov


Når du vælger en cykeltaske af mærket Haberland, kan du være sikker på at få et produkt, som er lavet til at blive brugt, dag efter dag, mange år ud i fremtiden.

Og det gælder, uanset, om du bare har brug for en lille taske, der kan rumme pung, telefon, og måske et lappesæt, eller om du har brug for en stor taske, til en længere cykelferie.

Haberland har det hele


Haberland tilbyder et særdeles bredt udvalg af cykeltasker. Små tasker, til den lille udflugt. Store sidetasker til den lange cykelferie. Tasker til montering foran på cyklen. Tasker til montering på bagagebæreren. Og så er der også tasker, som kan bruges både som rygsække og som cykeltasker. Det er særdeles praktisk for dig, der eksempelvis pendler til og fra job eller uddannelse.

Hvis du søger en anden Haberland-taske end dem, du finder her på siden, så kontakt os endelig. Så gør vi alt, hvad vi kan, for at skaffe dig den taske, du gerne vil have.

Sidetasker designet specielt til elcykler


Elcykler er populære som aldrig før. Men især elcykler med bagagebærer-monteret batteri stiller specielle krav til sidetaskerne. Batteriet på bagagebæreren er nemlig ekstra bredt, og det skal cykeltasken tilpasses efter.

Sidetaskernes overordnede designet har i og for sig ikke ændret sig meget siden den tid, hvor cowboys og andre ryttere brugte sadeltasker på heste.

Men nu har Haberland udviklet en dobbelt sidetaske, specielt beregnet til brug på elcykler.

På denne taske er `mellemstykket ganske enkelt forlænget, så det matcher den ekstra bredde, som et bagagebærer-monteret elcykel-batteri giver.

Enkelt og funktionelt, og faktisk helt i Haberlands ånd.

Prisgaranti og fri fragt


Hos Cykler.dk giver vi prisgaranti: Hvis præcis den samme vare kan findes billigere i nogen anden dansk webshop eller fysisk butik, så giv os besked om det. Så matcher vi prisen.  

Husk også, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover.

Så du behøver bare læne dig tilbage, og vente på at modtage den bestilte vare, uden yderligere omkostninger.

Køb Haberland-tasker på Cykler.dk

 
Når du handler hos Cykler.dk, kan du være sikker på at få Danmarks bedste service. Vi er Vestjyllands største fysiske cykelbutik, og stræber også efter at være Danmarks bedste webshop med cykler og tilbehør.

Besøg vores fysiske butik, som du finder på adressen Storegade 27, 7620 Lemvig.

Du kan også ringe til os på telefon 77340818, eller sende os en mail på info@cykler.dk.

Vi er altid klar på en snak om, hvad der rører sig i cyklingens forunderlige verden.

Fantastisk kundeservice er vores højeste målsætning.