DKK 649,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Solid og lækker sidetaske i fin kvalitet
2. Specielt velegnet til elcykler
3. Perfekt til cykelferien

Sidetasker blev egentlig opfundet, længe før folk begyndte at cykle. Du har sikkert set western-film, hvor en cowboy pakker sine sadeltasker (som hænger på hver side af hestens bagkrop), inden han drager ud på prærien.

I dag er hestene, for de fleste mennesker vedkommende, skiftet ud med tohjulede `stålheste´. Men stadigvæk er der ofte behov for at medbringe forskellige former for bagage, når man drager ud på eventyr. Og hvis man vælger en dobbelt sidetaske til sin cykel, så er det grundlæggende design også nogenlunde det samme, idet der nemlig hænger en taske på hver side af cyklen. Det er næppe uden grund, at dette design har overlevet tidernes og modens skiften. Med en dobbelt sidetaske kan man nemlig let medbringe relativt store mængder bagage. En sådan taske er derfor ideel, hvis du for eksempel har planer om at skulle på en længere cykelferie.  

Folkene hos tyske Haberland kan deres kram, når det handler om at fremstille solide og praktiske cykeltasker, i holdbar kvalitet. Denne dobbelte sidetaske hedder E-bike, fordi den er specielt velegnet til elcykler, som jo bliver mere og mere populære. På de fleste klassiske elcykler og el-citybikes sidder batteriet jo under bagagebæreren. Og for at tage højde for dette, er tasken lavet en smule bredere.

Tasken er udført i Haberlands velkendte kvalitet, som nok skal holde et godt stykke ud i fremtiden. Her går pris og kvalitet virkelig op i en højere enhed. Og du kan endda stadig bruge din bagagebærer som normalt, selv om sidetaskerne er monteret på din cykel.

Tasken kapacitet er 2x14 liter.

Haberland er tysk kvalitet for alle pengene!