Cykler.dk - Find din nye racercykel her!

Vægten betyder alt
Når du skal køre stærkt, er vægten af din cykel altafgørende. Jo lettere en genstand er, desto mindre energi skal der til for at sætte den i bevægelse. Det er simpel fysik! Den komponent, der betyder mest for vægten af en cykel er naturligvis stellet, selv om andre ting, såsom bremser og gear selvfølgelig også spiller en rolle, ganske som ved andre typer af cykler. Til stellet på racercykler bruges enten aluminium eller carbon. Aluminium er tungest, men stadig ganske stærkt. Derfor bruges aluminium typisk til de lidt billigere racercykler. Hvis du er nybegynder, og først skal til at snuse lidt til landevejscykling, anbefaler vi, at du starter med en uluminiums-racer, før du tager den helt store tegnedreng frem, og investerer i en ultra-let carbon-cykel. Carbon bliver nemlig brugt til stellet på de dyreste cykler. Skeptikere vil måske spørge, om man ikke bruger for mange penge på stellet alene, når man vælger en carbon-racer? Det mener vi bestemt ikke. Tvært imod er det vores opfattelse, at man her får fuld valuta for pengene. Carbon er nemlig så let, at du nærmer flyver hen ad landevejen, og bliver et med din cykel. Det er med god grund, at professionelle landevejsryttere kører på cykler med carbon-stel.  

Racercyklens størrelse er afgørende
Det gælder for enhver cykel, at du skal vælge en størrelse stel, der passer til dig. Denne kendsgerning bliver bestemt ikke mindre udtalt, når du er på udkig efter en racer til landevejscykling. Når du skal sidde på cyklen i timevis ad gangen, skal du også sidde godt. En forkert størrelse cykel resulterer i en dårlig kørestilling. Du kan ikke læne dig ordentligt frem på cyklen, det bliver mindre sjovt at cykle, og i værste fald risikerer du knæskader på længere sigt. Brug derfor vores størrelsesguide til at finde den størrelse stel, der passer til dig.  

Din racercykel leveres samlet og klar til brug
Når man køber en ny racercykel fra en af de populære mærker som f.eks. Specialized, Trek er Cube, er der mange ting, der skal spille. Vores dygtige cykelmekanikere sørger derfor, at din nye cykel bliver samlet og gennemtestet på vores topmoderne værksted, før den leveres til dig. Så er du klar til at indtage de danske landeveje, straks efter, at du har modtaget din nye racer.

Din nye racercykel leveres fragtfrit
Alle racercykler købt hos Cykler.dk leveres fragtfrit. Alle lager varer leveres desuden fra dag til dag.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning
Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have i forbindelse med købet af din nye racercykel, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dedikerede personale er altid klar til at hjælpe dig. Vi er selv passionerede cykel-entusiaster, og vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde lige præcis den racer-cykel, der gør dine landevejs-drømme til virkelighed!