Hurricane Skærmsæt 26/27,5/29''
Helskærme m. Stiver
Fås i 2 farver
Bagskærm X-TRA - DRY, 26" & 27,5"
Før DKK 149,00
Fås i 2 farver
Spectra - Muddy XL
Forskærm Shockboard, 26" & 27,5"
Før DKK 169,00
Fås i 2 farver
Skærmsæt ROWDY
Skærmsæt Velo 42 sort u/stivere
Skærmsæt RACEBLADE - Long
Før DKK 379,00
Fås i 3 farver
Skærmsæt Velo 42 sort m/stivere
Før DKK 399,00
Fås i 2 farver
Beslag Shockblade original
Forskærm MUD X
Bagskærm Dashblade 26"
Bagskærm X-blade ll 28"+29"
Bagskærm X - BLADE 26"
Bagskærm X-blade 29"
Forskærm Shockblade
Forskærm Shockblade 29"
Fox Mudguard XL - Forskærm

Hvorfor overhovedet have skærme på cyklen?


Når du cykler, vil du, før eller siden komme til at opleve fugtigt vejr. Der skal ikke megen regn til, før vand og snavs sprøjter op fra underlaget, og rammer både dig og din cykel. Med et sæt gode skærme på cyklen undgår du meget af det opsprøjtende vand og snavs. Og lad os bare være ærlige: Selv om man er nok så hardcore, så ER det nu rarest at være fri for at få vand og snavs i ansigtet og på tøjet, når man cykler!

Hvilken type skærme har jeg brug for?


En del cykler leveres med skærme, og så er du jo fri for at spekulere mere over det. Men eksempelvis mange mountainbikes, og en del racercykler, leveres uden skærme.

Hvilken skærm, du skal vælge, handler dels om, under hvilke forhold, du sædvanligvis kører, og dels om ren æstetik. Det skal jo ikke være sådan, at skærmene får din flotte nye cykel til at fremstå klodset. Men det er der næppe heller nogen risiko for, når du køber dine skærme hos Cykler.dk!

Når du køber skærme, skal du være opmærksom på at vælge nogle, der har den rette størrelse, idet skørmene naturligvis skal passe til cyklens hjul. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte Cykler.dk!.

Lad os starte med at kigge på skærme til MTB/cykelcross!

Fra producenten Polisport kommer det super lækre Cross Country Evo skærmsæt. Disse skærme gør, hvad de skal og er, ligesom mange andre skærme, meget lette at montere, ved hjælp af et `Quick Release´-system.

En bagskærm som X-Blade monteres let omkring saddelpinden. Bemærk, at X-blade fås i flere størrelser.

Søger du en god forskærm til din MTB, har vi også flere at vælge imellem: Prøv f.eks. en FOX Mudguard XL. Det er en smart lille forskærm, som monteres således, at der er stor afstand mellem forskærmen og dækket. På den måde undgår man, at jord og skidt klæber sig fast, og hæmmer hjulets rotation.

Vær opmærksom på, om din forgaffel har en størrelse, som denne skærm er kompatibel med.

En anden MTB-forskærm kunne være ZEB Mudguard.

Ønsker du et sæt mere klassisk udseende skærme, kan vi anbefale et sæt helskærme m. stivere. Disse skærme ser ud, som var de lavet af aluminium, men de er af slagfast plast.

Vil du hellere have skærme uden stivere, kan vi også hjælpe dig med det.

Til racercykler kan vi tilbyde de super smarte Raceblade skærme.

Dette er blot nogle få af de mange skærme, du finder på Cykler.dk.

Hvordan med montering og vedligeholdelse af skærmene?


Generelt er det ganske let at montere et sæt skærme. Som nævnt er en del skærme forsynet med Quick Release, så du bare skal `klikke´ dem på plads. Andre skærme monteres vha. en unbrakonøgle.
Hvis du føler, at du har behov for hjælp til monteringen, hjælper de dygtige cykelteknikere på vores 5-stjernede værksted gerne med det.    

Generelt kræver skærmene ingen særlig vedligeholdelse. Men det kan være en god idé at tørre dem over med en våd klud, når de er blevet beskidte.

Hvorfor handle cykel og tilbehør hos Cykler.dk?


Når du handler hos Cykler.dk, får du ikke alene de bedste priser, men også Danmarks bedste kundeservice. På det 5-stjernede værksted står de dygtige cykelteknikere klar til at hjælpe dig.

Husk også, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. og derover.

Skriv på info@cykler.dk, ring på 77340818, eller kom ind og besøg os i vores fysiske butik i Lemvig!