Shimano Olie mineralsk skivebremse
MUC-OFF clean, Protect Lube Kit
MUC-OFF Cykel absorberings måtte
MUC-OFF Wet Lube 50 ml
MUC-OFF Bio Grease 150 g
MUC-OFF Wet Lube 120 ml
MUC-OFF Wash, Protect & Lube Kit
MUC-OFF Hydrodynamic Lube 50 ml
MUC-OFF MO-94 400 ml
MUC-OFF Dry Lube 50 ml
MUC-OFF Dry Lube 120 ml
MUC-OFF Dry PTFE Chain Lube 400 ml
MUC-OFF C3 Wet Ceramic Lube 120 ml
MUC-OFF C3 Dry Ceramic Lube 120 ml

Hvilke olier og smøremidler finder jeg os Cykler.dk?


Hos cykler.dk sælger vi primært olier og smøremidler fra den anerkendte producent Muc-Off. Og det er der flere gode grunde til. Muc-Off leverer produkter til stort set ethvert formål, og produkterne er biologisk nedbrydelige, og indeholder ingen petroleumsbaserede olier. Du behøver derfor ikke have dårlig samvittighed overfor miljøet, når du smører din cykel med produkter fra Muc-Off.

Men lad os kaste et blik på de forskellige produkter!

Hvilken kædeolie, du skal vælger, afhænger af, under hvilke forhold, du forventer at skulle cykle. Hvis du primært cykler i det fugtige danske klima, er det en god ide at anvende en wet lube. Muc-Offs Wet Lube fås i 2 forskellige størrelser flasker, samt på Spraydåse, som gør det ekstra nemt at påføre olien. Desuden findes en speciel E-bike Wet Lube.

Måske skal du ud at cykle, når sommersolen stråler? Du regner måske endda med at rejse sydpå, for eksempelvis at prøve kræfter med bjergene i Frankrig, Spanien eller Italien? I så fald har du brug for en Dry Lube, som er designet til brug i tørre og støvede omgivelser.  

Hvis du skal cykle i MEGET støvede omgivelser, kan en Dry Ceramic Lube være et godt valg. Den modvirker, at støv klistrer sig fast til kæden.

Der findes dele på din cykel, som fungerer bedst, når de er fedtede. Det gælder eksempelvis sadelpind, kabler og pedaler. Til disse dele kan du anvende Bio Grease. Så er du sikker på, at de hverken tørrer ud eller ruster. Og rust er noget, ve kender til, her i det vestjyske, hvor Cykler.dk har til huse. Den salte havluft er sund for krop og sjæl, men desværre ikke for din cykels metaldele.

Hvorfor skal jeg købe olie og smøremidler hos Cykler.dk?


Cykler.dk er Vestjyllands største cykel-butik, og samtlige ansatte er dedikerede cykel-entusiaster. Vi er altid klar med råd og vejledning. Er du i tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@cykler.dk, ring på 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig. Så skal vi nok sørge for, at din cykling kommer til at gå som smurt!