DKK 59,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Beskytter din kæde mod snavs og skidt
2. Nem dosering, takket være pipette-flaske
3. Fuldt biologisk nedbrydelig

Solen skinner, himlen er blå, og der blæser en let sommervind. Hvad venter vi på? Op på cyklen, og ud på den endeløse landevej!

Men vi må ikke glemme, at ligesom den menneskelige krop skal passes og plejes, for at blive ved med at fungere bedst muligt, så har cyklen, og ikke også brug for pleje. Det gælder ikke mindst drivlinjen og affjedringen.

Under tørre forhold, hvor cyklen måske udsættes for store mængder støv, er der behov for andre pleje/smøremidler, end man ville benytte i vådt føre. Derfor har firmaet Muc-Off skabt denne særdeles effektive Dry Lube.

Muc-Off dry Chan Lube, som den rettelig hedder, er skabt til at blive brugt under ekstreme forhold, hvor de fleste andre kæde-olier ikke ville holde længe. Takket være denne olies helt specielle egenskaber trænger den dybt ind i hvert enkelt af cykelkædens led, og giver en smørende effekt, der holder længe. Dette skyldes blandt andet, at Dry Lube består af en særlig formel, som er baseret på voks. Takket være flaskens specielle pipette-system er det nemt at dosere olien, der i øvrigt ikke kun er til kæden, men også kan bruges på kabler samt for- og/eller bagskifter mm.

Sådan gør du:
•Start med at rengøre kæden grundigt
•Sørg for, at kæden er helt tør
•Påfør en moderat mængde Dry Lube på kædens led
•Tør evt. overskydende olie af med en klud

Meget kort fortalt får du her et virkelig godt smøremiddel, som giver en dejlig, lidende kørsel, og gnidningsløse gearskift, under tørre forhold Dry Lube er velegnet, både til landevej, MTB og XC racing.