DKK 149,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. En revolution indenfor kæde-smørelse
2. Lægger et ultra-tyndt keramisk lag på din kæde
3. 95% biologisk nedbrydelig

Der findes ca. 4 millioner cykler i Danmark. Hvor eneste dag cykler danskerne tilsammen i alt ca. 8 millioner kilometer. Og hver dag må de ca. 4 millioner cykelkæder tilsammen overføre kraften fra mange milliarder tråd i de 4 millioner sæt pedaler. Som enhver, der har cyklet mere end et par ture i Danmark har erfaret, er det danske vejr ofte ganske vådt. De mange cykelkæder udsættes dagligt for vand, snavs, og hvis man kører offroad også mudder. Og så er vi slet ikke begyndt at snakke om de mange tons vejsalt, der hver vinter bruges på de danske veje.

Det siger sig selv, at sådanne forhold stiller store krav til kæden på din cykel. Og da cykelkæder ikke er gratis, kan det derfor godt betale sig at passe godt på den, så den holder længst muligt. Derfor er det godt, at vi har Muc-Off! Dette anerkendte firma har i en årrække leveret rengørings- og plejemidler til såvel almindelige cyklister som professionelle atleter.

C3 Wet Ceramic Lube kan, med rette, betegnes som fremtidens kædeolie. Dette geniale produkt lægger en ultra-tynd keramisk hinde over din kæde, så den bliver vand- og smudsafvisende i en hidtil uset grad, samtidig med, at produktet smører, og forebygger korrosion. Snavs og rust får ganske enkelt ikke en chance!

Sådan gør du:

•Rengør kæden grundigt
•Sørg for, at kæden er helt tør
•Påfør en moderat mængde C3 Cermaic Wet Lube på kæden led, imens du bevæger pedalerne baglæns
•Brug den medfølgende UV-lygte til at sikre dig, at produktet dækker kæden jævnt.
•Tør overskydende C3 Wet Ceramic Lube af med en ren, tør klud

C3 Ceramic Wet Lube indeholder bl.a. bornitrid og fluor-polymer, som sikrer, at den kæde glider perfekt, og med mindst mulig friktion. Produktet er desuden 95% biologisk nedbrydeligt. Det er mere, end man kan sige om de fleste andre kædeolier på markedet.

Køb den fantastiske Muc-Off C3 Wet Lube hos Cykler.dk, og giv din kæde et langt og virksomt liv!