DKK 259,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Den ultimative kædeolie!
2. Holder længe, under såvel våde som tørre forhold
3. Yderst miljøvenlig

Når man jager resultater i den absolutte verdensklasse, er kun det ypperste godt nok, og hver eneste lille detalje tæller. Det ved forskerne hos Muc-Off, og derfor er Hydrodynamic Lube udviklet i samarbejde med de professionelle ryttere fra Team Sky, der bl.a. tæller Chris Froome.  

Her får du en virkelig eksklusiv kædeolie. Hvis du er på udkig efter den mest effektive kædeolie, til de meget lange etaper og/eller de mest barske vejrforhold, du nogen sinde kan tænkes at komme til at cykle under, hvadenten du dyrker landevejscykling eller cykelcross, så er den her.
Der er tale om et unikt, hånd-blandet mix af petroleumsfrie olier, som giver en helt fantastisk smøring og beskyttelse af din kæde, såvel under våde som under ekstremt tørre forhold. Og så er produktet samtidig ekstremt miljøvenligt.  

Sådan gør du:
•Affedt kæden grundigt, før produktet påføres
•Sørg for, at kæden er helt tør
•Ryst flasken kraftigt, og påfør en moderat mængde af produktet på kæden led, imens du bevæger pedalerne baglæns
•Påfør helst produktet 3-4 timer før du skal ud at cykle
•Brug den medfølgende UV-lygte til at sikre dig, at produktet dækker kæden jævnt
•Tør omhyggeligt evt. overskydende produkt bort

Hydrodynamic Lube er et smøremiddel helt på højde med dem, der bruges indenfor f.eks. flyindustrien. Og flyvende bliver du, når du giver din kæde en gang Muc-Off Hydrodynamic Lube! Vi kan naturligvis ikke love dig, at du bliver lige så hurtig som Chris Froome og hans holdkammerater, ene og alene, fordi du bruger Hydrodynamic Lube.  Men vi lover dig gerne, at hvis du bruger Hydrodynamic Lube, så bliver det ikke kædesmørelse, du kommer til at gå ned på!