DKK 59,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Langvarig beskyttelse af smøring af din kæde
2. Perfekt til vådt føre
3. Fuldt biologisk nedbrydelig

For at kunne køre godt, er du nødt til at smøre godt! Og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket smøremiddel, du anvender til din kæde. Hvis kæden ikke er i orden, vil din cykel-oplevelse hurtigt blive forringet. Og i værste fald kan det ende med, at du slet ikke kommer nogen vegne, før du har bekostet en ny kæde. Det kan derfor godt betale sig at investere i et godt smøre-middel.

Muc-Off har i en årrække været blandt de førende på markedet for pleje- og smøremidler til cykler. Og deres Wet Lube er, som navnet antyder, designet til at blive brugt, når du kører i vådt føre, som f.eks. når du tager en lang tur på et mudret MTB-spor.

Produktet trænger langt ind mellem kædens led, for at give en længerevarende beskyttelse og smøring Det er med til at sikre dig en jævn og behagelige cykel-oplevelse, med gnidningsløse gearskift.

Muc-Off Wet Lube anvendes på følgende måde:
•Start med at gøre kæden grundigt ren
•Sørg for, at kæden er helt tør
•Påfør en moderat mængde Wet Lube på kædens led, imens du bevæger pedalerne baglæns
•Tør evt. overskydende Wet Lube af med en klud

Det er værd at næve, at miljøvenlighed betyder meget for firmaet Muc-Off. Wet Lube er derfor, ligesom mange andre af firmaets produkter, fuldt biologisk nedbrydeligt. Du behøver derfor ikke føle dig som en miljø-synder, når du passer og plejer din cykel med Muc-Off!
Mange professionelle cykelhold verden over bruger produkter fra Muc-Off. Og her hos Cykler.dk er vi stolte af at føre disse fremragende produkter.