Specialized S-Works Ground Control 2Bliss Ready
Før DKK 315,00
Specialized Pathfinder Pro 2Bliss Ready
Før DKK 399,00
Fås i 2 farver
Specialized Renegade Control 2Biss Ready T7
Før DKK 319,00
MUC-OFF Tubeless kit - DH/Trail/Enduro
MUC-OFF B.A.M Tubeless Repair Kit
Specialized Sawtooth 2Bliss Ready
Før DKK 339,00
Fås i 2 farver
Specialized Turbo Pro T5
Før DKK 320,00
Fås i 4 farver
MUC-OFF CO2 pump MTB Inflator Kit

Dæk/Slanger - Cykler.dk holder dig kørende!

Hvilken type dæk har jeg brug for?


Det afhænger naturligvis a, hvilken form for cykling, du dyrker, og på hvilket niveau. Kører du racercykel, MTB eller citybike/hverdagscykel? Det bedste, du kan gøre, er at klikke dig ind på de enkelte produkter, og læse mere om dem.
Fælles for alle cykeldæk er, at de skal give et godt vejgreb. Samtidig må rullemodstanden ikke blive for stor. Endvidere skal dækket være slidstærkt, og det må gerne have god punkteringsbeskyttelse.

Hvilke fabrikater af cykeldæk tilbyder Cykler.dk?


Hos Cykler.dk tilbyder vi dæk fra nogle af verdens største og mest anerkendte producenter. Det drejer sig eksempelvis om tyske Schwalbe, kinesiske Chaoyng og amerikanske Specialized.

Både Schwalbe og Chaoyang leverer gode og solide dæk, oftest i de mere rimelige prisklasser. Det gælder både landevejsdæk og MTB-dæk.

Amerikanske Specialized melder sig på banen med en lang række gode dæk, i snart sagt alle prisklasser. De dyreste dæk er dem, der indgår i den eksklusive S-works serie. Her har vi at gøre med dæk, som er gode nok til professionelt brug.
Slanger finder du også masser af på Cykler.dk.

Tubeless eller med slange?


Punkteringer er enhver cyklists værste fjende. At lave 100% punkterfrie dæk er næsten umuligt, i hvert fald, hvis de også skal være behagelige at køre på! Med tubeless (slangeløse) dæk får du en punkteringsbeskyttelse, der er så god, at punkteringer bliver en absolut sjældenhed. Vi kan dog ikke love, at disse dæk er 100% punkterfrie. Brug af tubeless dæk forudsætter, at dine fælge er Tubeless ready (TLR). I dag er der dog så mange tubeless ready fælge på markedet, at det næppe bliver noget problem. På vores side med cykehjul kan du se, hvilke fælge, der er tubeless ready, så du undgår fejlkøb.

I videoen herunder kan du lære lidt om fordele og ulemper ved at vælge enten tubeless eller slange.Hvorfor skal jeg købe dæk og slanger hos Cykler.dk?


Hos Vestjyllands største cykelbutik, Cykler.dk, er alle medarbejdere passionerede cykel-nørder, som brænder for at giv dig den bedst mulige service. Er der noget, du er i tvivl om, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Send en mail på info@cykler.dk, ring på 77340818, eller besøg os i vores fysiske butik i Lemvig.

OBS: Vi udfører ikke lapninger. Det må vores værksted ganske enkelt ikke, pga. arbejdsmiljøloven. I stedet kan vi sælge dig en god og billig slange.

På alle ordrer til 299 kr. eller derover giver vi gratis fragt!