Hvilke mærker af batterier hører til hvilke mærker af elcykler?


Der er selvfølgelig forskel på, hvilke cykel-producenter, der anvender hvilke fabrikater af batterier til deres cykler. Både CUBE og Sparta bruger batterier fra den verdenskendte tyske producent Bosch, imens Specialized og Batavus bruger hovedsageligt deres egne batterier.

Hvilke typer af elcykel-batterier findes der?


Som udgangspunkt findes der to typer: Batterier til stelmontering, og batterier, som placeres ved cyklens bagagebærer. Sidstnævnte bruges hovedsageligt på klassiske elcykler (hverdagscykler), imens stelmonterede batterier findes på både elektriske citybikes, og e-mountainbikes.

Bosch Powerpack batterierne findes både til, stelmontering og til bagagebæreren. De fås i 3 størrelser: 300, 400 og 500 Wh. Så det bør være muligt at finde et batteri, der kan klare selv de pænt lange pendlerture.

Hvis du f.eks. kører mange og lange ture i terrænet, har du brug for et batteri, der giver masser af strøm, til de hårde udfordringer, som du og din eMTB uvægerligt vil komme ud for. Til det formål er de stelmonterede Bosch Powertube-batterier værd at se nærmere på. Størrelserne hedder 400, 500 og 625 Wh.

Men, men, men…! I denne klasse af batterier har vi også en `storebror´ .Den hedder Bosch Powertube 750 Wh.. (Smart system). Her er der virkelig oceaner af strøm, til de helt lange pendlerture, til en lang dag på MTB-sporet, eller til dig, der skal på cykelferie, og helst ikke vil være nødt til at lade op i tide og utide.

Har du en Specialized Como eller Turbo Vado, så er det et batteri som dette, du har brug for. Og kan det ikke blive vildt nok, så kan du tilkøbe en range range extender Til opladning af denne har du brug for et særligt kabel

Endelig er der batavus-batterierne. De fås med enten 300, 400 eller 500 Wh. kapacitet.

Opladere har vi en del forskellige af. Udvalget af Bosch opladere finder du her, og Specialized-opladerne her, og læs mere om de enkelte modeller.

Hvorfor skal jeg handle elcykel-tilbehør hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk elsker vi elcykler og lækkert tilbehør. Vi lever og ånder for cykling, og er altid klar med råd og vejledning.  Kontakt os på info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller læg vejen forbi vores fysiske butik i Lemvig.