Hvad kendetegner en god citybike?


Citybiken er ikke nogen ny spiller på markedet. Men som du vil opdage, findes den både i klassiske udgaver og i mere moderne, og sporty versioner. De klassiske citybikes har typisk aluminiumsstel, og indvendige gear, imens de mere sporty af slagsen kan være udstyret med fjerlette carbon-stel. De sporty citybikes har ofte mange gear, så du får et bredt gearområde at gøre godt med, når terrænet bliver udfordrende.

Fælles for begge typer citybikes er, at de typisk har fladt styr, hvilket giver en mere oprejst kørestilling, end du vil få på en decideret racercykel.

På en citybike kan der monteres masser af praktisk udstyr, såsom skærme, bagagebærer, støtteben og meget andet. Her hos Cykler.dk tilbyder vi flere herlige tilbehørspakker, som du har mulighed for at få med, til billig pris, når du køber en citybike.

Hvorfor skal jeg vælge en citybike?


Når du køber en citybike, får du en solid og velkørende cykel, som kan bringe dig fra A til B, og hjem igen, dag ud og dag ind, og som også kan klare en lidt længere tur ind imellem. Om du vælger den stilfulde, klassiske citybike eller den moderne, hurtige og smarte af slagsen, er helt op til dig. Hvis du vælger at have bagagebærer på din citybike, kan du montere et barnesæde. Så kan cyklen bruges til at hente og bringe dit barn i daginstitutionen, eller barnet kan komme med, når hele familien tager afsted på cykeltur.  

Hvilke mærker af Citybikes finder jeg hos Cykler.dk?


Hos Cykler.dk fører vi et bredt udvalg af citybikes, fra en række af verdens førende producenter. De mere sporty citybikes kommer oftest fra de to amerikanske giganter Trek og Specialized, imens nogle få kommer fra tyske CUBE. Hvis du foretrækker en mere klassisk citybike, er den gamle, hæderkronede hollandske producent Batavus et særdeles godt bud. Cykler fra Batavus bliver desuden produceret på en meget miljøvenlig måde.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning


Hos Cykler.dk er vi alle passionerede cykelentusiaster, som lever og ånder for cykling. Så hvis du har nogen spørgsmål og/eller specielle ønsker, så tøv ikke med at kontakte os, enten via e-mail: info@cykler.dk. På tlf. 77340818, eller ved at lægge vejen forbi vores fysiske butik i Lemvig. Vi er altid klar på en frisk cykelsnak!