DKK 17.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 599,00)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 749,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready hjul
2. Shimano SLX M7100, 12-gear
3. BT-MT200 hydrauliske skivebremser

Hvis du hører til dem, der virkelig elsker at køre på hybridcykel, så er kun det bedste godt nok.

Og den anerkendte cykel-producent Specialized kommer dig i møde med en topmodel blandt hybrid-cykler: Sirrus X 5.0! Her får du virkelig det bedste af det bedste, som Specialized kan byde på, når det gælder hybridcykler.

Sirrus X 5.0 er en cykel, der elsker at indtage grusveje, i selskab med dig. Den er udstyret med store, brede Tubeless ready dæk, der stort set eliminerer risikoen for punkteringer.  Den egenskab kommer du hurtigt til at sætte pris på, når du drøner rundt på grusveje, der er fuldt med skarpe sten.  På en X 5.0 kan du tage ud på længere ture (eller måske en decideret cykelferie), og klare det meste, som de danske veje og stier kan udfordre dig med.

Som den topmodel, Sirrus X 5.0 er, er den skabt med ultra-let carbon-stel og -forgaffel, hvilket er med til at gøre den ca. et kg lettere end lillebror X 4.0. Og når man virkelig tager sin cykling seriøst, tæller hvert eneste gram.
Ligesom de fleste andre seriøse hybridcykler er Sirrus X 5.0 udstyret med hydrauliske Shimano skivebremser. Det betyder stabil bremse-kraft, under alle forhold, og et minimalt behov for vedligeholdelse.

De 12 Shimano-gear sørger for silkebløde gearskift, der bare fungerer. Hver gang!

Kort sagt får du her en super hybridcykel, der kan gøre dig til konge af hver eneste grusvej. Og så er den tilmed lavet i et vildt flot design!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: