Specialized Sirrus 2.0 EQ - 2022

Før DKK 8.399,00
DKK 7.199,00
SparDKK 1.200,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Rigtig meget allround citybike til prisen
2. 2x8-speed Shimano Acera geargruppe
3. Skærme, bagagebærer og lygter er standardudstyr

Citybikes er populære her i landet. Det gælder ikke mindst blandt den store del af den danske befolkning, som bor i byerne. Og det er naturligvis ikke uden grund, at så mange tager disse smarte og solide cykler til sig. På en citybike kommer du nemlig både hurtigt, sikkert og komfortabelt frem. Hvis du vænner dig til at bruge din citybike til pendling og anden daglig transport, kan du måske endda helt undvære en bil, til gavn, både for klimaet og for din private økonomi! Og hvis du tilmed vælger 2022-versionen af den lækre Specialized Sirrus 2.0 EQ, får du virkelig en cykel, der kan bruges til det meste.
Sirrus 2.0 er, ligesom de andre medlemmer af den stærke og pålidelige Sirrus-familie, baseret på en både let og solid alu-ramme, som er konstrueret til at holde til daglig brug, gennem mange år. Der er indvendig kabelføring, hvilket dels fuldender cyklens smukke design, og dels er med til at mindske behovet for vedligeholdelse, idet kablerne er godt beskyttet mod ydre påvirkninger. Geometrien gør, at du sidder meget oprejst i sadlen, så dine arme og hænder belastes mindst muligt.

Så er der geargruppen: Det er en 2x8-speed Shimano Acera. Og det må siges at være en god og intuitiv geargruppe, som er let at betjene, og som også giver dig rigeligt med gear at arbejde med.

Gode bremser skal der også til, når man cykler meget, og i al slags vejr. Derfor er vi sikre på, at du nok skal komme til at værdsætte de solide hydrauliske Promax F1 skivebremser. De virker som de skal, selv i meget glat/sjappet føre.

Endelig er det værd at nævne, at Sirrus 2.0 EQ kommer med masser af lækkert udstyr: Skærme, bagagebærer og dynamo-lygter. Bagagebæreren er kompatibel med et barnesæde. Det giver basis for mange skønne oplevelse, når du og dit barn sammen tager på cykeltur. Og husk, at hvis man har et åbent sind, kan man opleve noget, selv på en dagligdags pendlertur.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: