Støtteben
Før DKK 249,00
Fås i 3 farver

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger et støtteben til min cykel?


I princippet er et støtteben jo `bare´ et støtteben. Og alligevel er der visse detaljer, som det er en god idé at være opmærksom på.

Man kan f.eks. vælge, om støttebenet skal monteres midtfor på cyklen eller længere bagude. En del cykler er, fra producentens side, forberedt for montering af støtteben. Helt generelt anbefaler vi, at man monterer støttebenet der, hvor producenten har anbragt beslaget.

Hvis du har nogen spørgsmål mht. placering og/eller montering af støtteben, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. På vores 5-stjernede værksted står vores stab af dygtige og flinke cykelteknikere klar til at hjælpe.

Du kan vælge mellem støtteben i 3 farver: Hvid, sort eller sølv.. Så der skulle være en god chance for at finde en farve, som passer til lige netop din cykel.

På et støtteben fra Cykler.dk står din cykel godt. Og den skulle jo gerne blive stående, til du igen skal bruge den! Derfor anbefaler vi, at du også investerer i en god cykellås. Cykler.dks udvalg af låse finder du her.

Hvorfor er Cykler.dk Danmarks bedste cykelbutik?


Cykler.dk har landets bedste kundeservice, og også de bedste priser! På det 5-stjernede værksted står højt kvalificerede cykelteknikere klar til at hjælpe med store og små opgaver.

Kontakt os på mail: info@cykler.dk, pr. tlf.: 77340818, eller besøg os i vores fysiske butik i Lemvig.

NB: Vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover