Dynaplug - Cykellapning gjort nemt

Hvordan virker Dynaplug?


Dynaplug virker på den måde, at du presser din Dynaplugger (applikator) ind gennem hullet i dækket. Når Dynapluggeren trækkes ud igen, bliver selve plug´en siddende inde i dækket, og forsegler hullet. Og så kan du igen finde det store smil frem, og hoppe i cykelsadlen!

Hvorfor er Dynaplug markedsførende, når det gælder lapning af tubeless cykeldæk?


Dynaplug er det førende produkt på markedet, ganske enkelt fordi det er effektivt, og meget enkelt at bruge: Pres Dynapluggeren ind, og træk den ud igen. Så er hullet lappet! Du behøver ikke engang afmontere dækket. Bl.a. derfor er Dynaplug langt lettere at arbejde med end traditionelle lappestrenge.

Undersøgelser har vist, at Dynaplug er effektivt i mere end 98% af de tilfælde, hvor man bruger det.

Et Dynaplug lappesæt fylder og vejer kun ganske lidt, så du kan sagtens have det med i en lomme eller lignende.

Kan Dynaplug også bruges på traditionelle cykeldæk med slange?


Nej. Dynaplug er udviklet specielt til lapning af tubeless cykeldæk. Så hvis du foretrækker at køre på dæk med slanger, skal du have fat i noget mere traditionelt lappegrej.

Er Dynaplug miljøvenligt?


Ja, Dynaplug er ikke kun til glæde for cyklisten, men i høj grad også for miljøet. Nårdu bruger Dynaplug, har du nemlig hverken brug for lim eller andre kemiske stoffer.

kan Dynaplug bruges sammen med CO2-patroner?


Ja, sagtens. Der findes lappesat, hvor Dynaplug applikatoren monteres direkte på CO2-pumpen. Når applikatoren er inde i dækket, fyrer du bare CO2-patronen af, trækker applikatoren ud, og så er dækket både pumpet og lappet, i en og samme
arbejdsgang. Nemmere bliver det ikke!