E-Fly – Elcykler i dansk kvalitet, til danske forhold


Der er mange faktorer, som det kan være klogt at tage i betragtning, når du er på udkig efter en elcykel, ikke mindst fordi en elcykel unægtelig er dyrere, end de fleste almindelige cykler. Men når du vælger en elcykel fra E-Fly, er du sikret et dansk kvalitetsprodukt, som er både solidt og brugervenligt. Og samtidig gør du noget godt for miljøet. Her er der tale om cykler, som er designet til at kunne klare det til tider barske danske klima. E-Fly er hovedsageligt kendt for klassiske elcykler (med enten front- eller centermotor), men laver også hybrid-/sportscykler, hvor både centermotor og batterier kommer fra Shimano, verdens største producent af cykel-komponenter. Med hybrid-elcyklen kan du både klare den daglige transport, men også slå et smut ud på skovstien eller mountainbike-sporet, hvis lysten skulle melde sig. Fælles for alle E-Fly elcykler er, at de er konstrueret til danske forhold, og ikke mindst til at blive brugt, dag ud og dag ind. Et andet kendetegn for mærket er cyklernes lange rækkevidde, helt op til 80 km på en enkelt opladning. Længere daglige pendlerture vil derfor ikke være noget problem. Mange af E-Flys elcykler er designet som `damecykler´, med lav indstigning. Imidlertid er det ingen skam for en mand at vælge en cykel med lav indstigning. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, når du bruger cyklen. Hos E-Fly er brugervenligheden i højsædet. F.eks. er alle firmaets elcykler designet således, at betjeningspanelet kan betjenes, uden at du behøver slippe fra styret. Du kan dermed altid bevare fuld kontrol over cyklen.

E-Fly giver 2 års garanti


E-fly giver to års garanti på alle elektriske dele, herunder kontrolenhed, display, batteripakke, motor op batterioplader. På batteripakken garanteres 70% kapacitet efter to år eller 500 opladninger, alt efter, hvad der kommer først. Dog må du aldrig selv forsøge at afmontere eller åbne nogle af delene, da garantien så vil bortfalde. Overlad den slags til de dygtige cykelmekanikere på Cykler.dks 6-stjernede værksted! Elcykler fra E-Fly sælges desuden kun hos certificerede cykelhandlere, såsom f.eks. Cykler.dk!

Cyklen leveres 100% samlet


Når du modtager din nye E-Fly cykel, købt hos Cykler.dk, er den 100% samlet og køreklar. Det sørger vore dygtige cykelmekanikere for.

Fragtfri levering


Alle cykler købt hos os sendes direkte til køberen, uden beregning. Vi tilbyder ligeledes fri fragt på alle andre ordrer over 299 kr.

Cykler.dk er klar til at hjælpe dig


Har du nogen spørgsmål i forbindelse med købet af din nye E-Fly elcykel? Så er du mere end velkommen til at kontakte os hos Cykler.dk. Vort personale er altid klar til at hjælpe dig med at finde den elcykel, der er perfekt til dig.