Før DKK 19.999,00
DKK 14.999,00
SparDKK 5.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækkert, klassisk design
2. Masser af fedt udstyr
3. Lithium-ion-batteri med op til 80 km rækkevidde

Nova Max IV Center fra danske E-fly er en klassisk dame-elcykel af dansk fabrikat.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse cykel, du skal have, så brug endelig vores størrelseguide. En forkert størrelse cykel giver forringet cykel-glæde, og i værste fald øges risikoen for at pådrage sig skader på længere sigt.

Cyklen er udstyret med en kraftig, og samtidig lydsvag, centermotor. Når du vælger en elcykel fra E-Fly, får du klassisk design og dansk kvalitet, der er lavet til at holde mange år frem i tiden.

Hvis du cykler meget i byen, og hovedsageligt bruger din cykel til de daglige pendlerture til og fra job eller studier, til indkøbsture, kørsel til og fra fritidsaktiviteter mv., så er E-Fly Nova Max Center elcyklen for dig. Cyklen er udstyret med et meget kraftigt Lithium-ion-batteri på 36 V, 10,4 AH, som giver strøm nok til helt op til 80 km kørsel, afhængig af, hvor meget, du selv træder i pedalerne.

Cyklen er designet som en klassisk damecykel, men den er også interessant for herrer, som måtte foretrække en cykel med lav indstigning. Denne type cykler købes ofte af seniorer og/eller af folk, der har fysiske udfordringer. Og nej, det er bestemt ingen skam for en mand at køre på en `damecykel´. Nova Max IV Center leveres med kurv, bagagebærer, for- og baglygte (der får strøm fra batteriet), et solidt støtteben, varefakta-godkendt lås, fodbremse, samt håndbremse på både for- og baghjul.

På denne klassiske elcykel fra E-Fly kan du klare dine daglige gøremål, og stadig få motion, uden at blive drivvåd af sved.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: