El-Cykel Standard

Før DKK 1.148,00
DKK 999,00
SparDKK 149,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Kan tilkøbes sammen med nedsatte elcykler
2. Består af kurv og cykelhjelm
3. Spar mange penge!

Her hos Cykler.dk elsker vi elcykler! Og derfor ved vi også, at det hele bliver lidt federe med ordentligt tilbehør. Vi tilbyder derfor en række fantastisk tilbehørspakker, som du kan tilvælge, når du køber en elcykel hos os.
Her ser du for eksempel vores standard tilbehørspakke, som du har mulighed for at tilkøbe, for kun 999 kr., når du bestiller en nedsat elcykel hos Cykler.dk. Det eneste, du behøver gøre, er at lægge ordren i kurven sammen med din ordinære bestilling. Så ordner vi resten!

Pakken indeholder dels en praktisk cykelkurv, og dels en smart og sikker cykelhjelm.
Kurven hedder Basil Cento, og den er designet til montering på elcyklens bagagebærer. Kurvens udformning gør, at den ikke er til gene for dig, hverken, når du sidder på cyklen, eller når du stiger af/på. Materialet er aluminium, hvilket gør kurven meget slidstærk, og modstandsdygtig overfor vind og vejr.

Hjelmen kommer fra amerikanske Specialized, og hedder Centro LED MIPS. MIPS (Multi-directional Impact System) er en teknologi, der neutraliserer de skadelige påvirkninger, som hovedet ofte udsættes for ved rotationsstyrt. Undersøgelser har påvist, at risikoen for at pådrage sig hjerneskader reduceres med op til 40%, hvis man bærer en MIPS-hjelm.
Den smarte LED-lygte i nakken giver øget synlighed i trafikken. Men vær opmærksom på, at den ikke kan erstatte den baglygte, som det er lovpligtigt at have på cyklen. En aftagelig skygge har hjelmen i øvrigt også.

Specialized Centro LED MIPS er også designet til at give dig en høj grad af komfort. Specialized eget 4th Dimension Cooling System giver fantastisk ventilation. Og pasformen justeres let med det innovative Headset SX Fit system. Hjelmen er forberedt for montering af ANGi. Sensoren medfølger dog ikke.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: