Før DKK 15.999,00
DKK 11.999,00
SparDKK 4.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Solidt klassisk design, med lav indstigning
2. 7 Shimano Nexus gear
3. Stærk 250W Bafang frontmotor

Har du brug for en solid, klassisk elcykel, der er velegnet til mange korte ture i byen? Så er Nova IV fra danske E-Fly et godt bud.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse cykel, du skal have, så kig i vores størrelseguide. Det betyder alverden, at du får en cykel, der passer til dig. En forkert størrelse cykel giver ikke den cykel-glæde, du fortjener. Og i værste fald forøges risikoen for, at på pådrager dig skader, på længere sigt.

Med Nova IV får du en dame-elcykel i et smukt, klassisk design, i ægte dansk kvalitet, og med masser af lækkert udstyr, såsom LED-lys (der får strøm fra batteriet), justerbar frempind, varefakta-godkendt lås. De 7 Shimano Nexus-gear og den meget behagelige sadel sørger for, at komforten er i top.  Hvad sikkerhed angår, kan det nævnes, at cyklen er udstyret med fodbremse samt håndbremse på både for- og baghjul. Den kraftige 250 W Bafang frontmotor drives af et 36V Li-on-batteri, der giver strøm nok til helt op til 60 km kørsel, afhængigt af, hvor meget, du selv træder i pedalerne.

Cyklen er designet som en klassisk damecykel, men det er værd at nævne, at vi faktisk også har mange mandlige kunder til `dame-elcyklerne´. Især blandt seniorerne er der en del mænd, der foretrækker en cykel med lav indstigning. Og det er bestemt en ærlig sag!  

Køb denne danske elcykel fra E-Fly, og gør noget godt for dit helbred, for din økonomi og for klimaet, ved at lade bilen stå, når du skal pendle, købe ind, eller køre til og fra aktiviteter i fritiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: