DKK 22.499,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Skøn allround-elcykel
2. 500 Wh. Bosch-batteri, og stærk motor
3. 100 mm SR Suntour forgaffel

Den tyske producent Cube er kendt for at fremstille solide, alsidige cykler, som giver køberen god valuta for pengene. Det gælder bestemt også for Cubes elcykler.

Cube Reaction Hybrid Performance 500 Allroad er en cykel, der er bygget med alsidighed for øje: Den har et 500 Wh. batteri, så der er rigeligt med strøm til bykørsel mv.. Og Bosch-motoren er en sand `arbejdshest´. Den yder hele 75 Nm., og er desuden ganske lydsvag, så u bedre kan nyde turen, uden at blive generet af motorstøj.

På denne cykel kan du både klare de stejle bakker og den hårde modvind. Og du kan endda trække en cykelanhænger samtidig.

Forgaflen er en SR Suntour, med 100 mm vandring. Så det bliver heller ikke affjedring, du kommer til at mangle.
Den solide og enkle 1x9-speed Shimano geargruppe giver dig et ganske bredt gearområde at arbejde med.

Cyklen er forsynet med hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. Det er nogle særdeles stærke og driftssikre bremser, som bruges på mange forskellige cykler, fra nogle af verdens førende producenter. Selv på en sneglat vej skal disse bremse nok virke upåklageligt.

Cube Reaction Hybrid Performance 500 Allroad leveres desuden med en del udstyr: Skærme, lygter og støtteben. Bare på med hjelmen, op i sadlen, og så afsted.

OBS: Med en godkendt kædelås er du godt stillet, rent forsikringsmæssigt, hvis en uærlig person skulle have held til at stjæle din cykel.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: