DKK 23.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. En ægte allround-elcykel, med meget udstyr
2. Stort batteri, og stærk motor
3. Shimano BR-MT200 hydr. skivebremser

Danskerne har i den grad taget elcyklerne til sig. Og det forstår vi godt. På en god allround-elcykel kan man nemlig cykle langt de fleste steder, få en masse kønne oplevelser, og også spare nogle bilture, til glæde for både helbredet, miljøet og økonomien.  

Fra den velkendte tyske producent Cube kommer Nuride Hybrid Performance 625 Allroad. Og her er der virkelig tale om en allround-elcykel, som er lavet til at blive brugt.

Det 625 Wh. store Bosch Powertube batteri er smagfuldt indbygget i cyklens alu-ramme. Med et batteri af denne størrelse vil der være strøm nok, selv til temmelig lange ture. Batteriet kan let afmonteres, så du kan oplade det indendørs, hvilket er en god idé at gøre, idet en højere temperatur forkorter den nødvendige ladetid.

Den stærke Bosch-motor yder 75 Nm, hvilket er mere end tilstrækkeligt, også vil du gerne vil kunne trække en cykelanhænger.

Forgaflen er en 63 mm SR Suntour med lockout. Du er således sikret en behagelig affjedring, hvilket betyder bedre komfort, og mindre træthed efter en lang dag i cykelsadlen.

Geargruppen er stærk og enkel. Det er nemlig en 1x9-speed Shimano. Til en cykel af denne type vil 9 gear være mere end tilstrækkeligt.

Når der skal bremses ned, vil du hurtigt blive glad for de hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser. De er meget stærke, virker i al slags føre, og kræver kun minimal vedligeholdelse. Mange af verdens store cykel-producenter bruger disse bremser på deres cykler.

Endelig skal vi nævne, at Nuride Hybrid Performance 625 Allroad leveres med masser af udstyr: Lygter, skærme, bagagebærer. Det eneste, du skal gøre, er at trampe i pedalerne!

OBS: Det kan ikke nægtes, at elcykler koster lidt mere end almindelige cykler. Motor, batteri og anden elektronik vil uvægerligt koste. Det har cykeltyvene desværre opdaget. Vi anbefaler derfor, at du bruger en godkendt kædelås.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: