Cykelstole i den bedste kvalitet

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en cykelstol til mit barn?


Sikkerhed kommer naturligvis i første række. Ikke mindst, når det er børn, det handler om! Cykelstolen skal sidde forsvarligt fast på cyklen. Selve stolen skal være lavet i solide materialer, og barnet skal kunne spændes godt fast i stolen.

Komfort er bestemt heller ikke nogen uvæsentlig ting. Barnet skal sidde godt i selve sædet. Der skal gerne være god ventilation, både sommer og vinter, og der må helst ikke trænge vand gennem sædets stof.

Hvilke cykelstole tilbyder Cykler.dk?


Hos Cykler.dk har vi valgt at fokusere på d cykelstole, der barer navnet Yepp. Stolene produceres af firmaet GMG, der har lavet cykelstole lige siden 1934.

Yepp cykelstolene er lavet i et både let og stærkt materiale, som giver god ventilation, og som desuden er let at rengøre. En lukket cellestruktur gør, at der ikke trænger vand igennem materialet.

Selve stolene vejer således ikke meget, og de monteres let på cyklens bagagebærer. Med et Easyfit beslag kan stolen nemt flyttes fra f.eks. mors til fars cykel, uden at man behøver købe mere end et beslag.

Men det vigtigste er og bliver selvfølgelig sikkerheden. Og her er Yepp naturligvis med helt i front, idet der er en solid 5-punktssele på såvel Yepp Mini som Yepp Maxi. På Yepp Junior er der en hoftesele. Huske i øvrigt, at både du og junior bør bære cykelhjelm, hver eneste gang, I sætter jer på cyklen!

Yepp cykelstolene lever op til både de europæiske og de amerikanske sikkerhedsstandarder, og modellen til montering på bagagebæreren er desuden testvinder i Forbrugerrådets blad `TÆNK´.

Vi skal huske at nævne, at der også findes en model ti montering foran på cyklen.

Yepp cykelstolene til børn er, kort fortalt, både solide, sikre og brugervenlige!

Hvorfor er Cykler.dk det bedste sted at købe en cykelstol til mit barn?


Hos Cykler.dk betyder kundetilfredshed mere end noget andet. Alle ansatte hos Cykler.dk er højt kvalificerede, og lever og ånder for cykling.

Kontakt os på mail: info@cykler.dk, på tlf.: 77340818, eller kom ind os se vores flotte fysiske butik i Lemvig.
Vi giver desuden fri fragt på alle ordrer til 299 kr. og derover. I praksis betyder det, at alle Yepp cykelstole forsendes fragtfrit