Thule Cykelholdere - Svensk kvalitet når det er bedst!

Mere end 70 års erfaring på bagen!


Thule blev grundlagt i Sverige i 1942 af Erik Thulin. Til at starte med, producerede han produkter til fiskerne, og i 1955 begyndte han at producere de første små gitre til biler, og siden da er der løbet meget vand under broen. Skibagagebærer, holdere til surfbrætter, og selvfølgelig tagboksene til biler, som de nok er mest kendt for. I 1992 lavede de så deres første cykelholder, og er i dag verdens førende producent af tagbokse, og en af de førende af cykelholdere. Med andre ord, Thule cykelholdere = KVALITET.

Lidt til enhver smag og behov


Hos Cykler.dk har vi et stort udvalg af cykelholdere fra Thule, og vi har lidt til enhver smag og behov. Vi har det lette og elegante tagholdere, der har plads til 1 cykel, men dog også er mere fornuftige i prisen. Vi har også de større og mere solide trækmonterede cykelholder, der er lidt dyrere, men til gengæld kan have op til 4 cykler! Vi har altså en cykelholder til dig, uanset dit behov og budget!

Cykler.dk står klar til at hjælpe dig!


Her hos Cykler.dk står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogen former for spørgsmål! Vi er til at fange på telefonnummeret 7734 0818, og på mailen info@cykler.dk. Vi har prisgaranti, 365 dages returret og på alle Thule-produkter er der fri fragt!